Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Yanıyor Lumia 520 85 Tl (ebay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://m.ebay.com/itm/261706933212?_mwBanner=1

Free shipping tamamen sıfır ürearkadaşıma doğum günü hediyesi olarak aldım , gören bir telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tükenmiş

• Telefonlar günrükten geçmiyor diye biliyorum

• Bakalım gümrüğü geçebilcek mi acaba.

• Gümrükçülere yılbaşı hediyesi verirsiniz anca :)
  • This listing was ended by the seller because the item is no longer available.
  • Geçmiş olsun arkadaşım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    9 yıl önce açıldı
    TERTEMİZ APPLE WATCH 6 4000 TL
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gumrukten geciyor mu?

• Geçiyor daha once s3 aldım , sıkıntı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözden kaçtığı zaman ancak gümrükten geçer... Birçok konuda dünyadan gerideyiz, sadece bu telefon kayıt olayı vs sistemi tıkır tıkır işliyor ve dünyada başardığımız tek sistem olsa gerek.. dışarda cep aldırmamak için herifler yasa bile çıkartıp ne sistemler kuruyorlar...Utanmadan y.dışından yanından getirdiğin telefonada kelle başı kayıt için 150 kağıt istiyorlar, pasaporta bile senede bir değil iki defa hak tanıyorlar... bu şekilde ülkemizdeki cep satış firmaların ekmeklerine sadece yağ değil, ballı yağ sürmüş oldular...

Tepkisiz bir millet olduğumuzdan olsa gerek tüm bu şartlar var, neyseki pısırıklığımızı daha da suistmal edip şartları daha da ağırlşatırmamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 30 Aralık 2015; 11:22:49 >

• Yasal ithalatçı olmadığınız sürece cep telefonunu gümrükten kesinlikle geçiremezsiniz. kutuları x-rayden geçirdikleri için yakalanmama gibi bir durum çok zor.
  • geçmiş olsun gümrükçüye kaldı makine
    gümrükten telefon geçmiyor. bu kadar sazan olmayın bi sorun önce
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Emin misin

Geçen de var. O kadar geçiyor ki adam baktı geçiyor. İşi ticarete döktü.
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    O ihtimal yüzde 0,0001

denemesi bedava olsa denerdim
  • reallist55 kullanıcısına yanıt
    Orası öyle ama yazdan beri geçiriyor. Şimdi bi telefonu gümrükte kalsa bile zararı yok. Diğer getirdiklerinden iyi kar etti.
  • hocam diyelim telefonu aldık gümrüğe takıldı gümrükte bekletilip geldiği yere geri kendi kendine dönünce satıcı paramızı veriyor dimi..bir kaç kişiye sordum bu şekilde dimi bi kaç aya bende almayı düşüyorum da
  • telefon gelse bile 6 ay sonra kapanıyor. açtırmak için 300 tl vergi masrafı çıkıyor. ve garantisi yok. o yüzden sıcak fırsat değil
  • mdemirbozan57 kullanıcısına yanıt
    imei klonla kapanmaz
  • Crossclimatt kullanıcısına yanıt
    veriyor hcam içiniz rahat olsun ebay amazon aliexpres vs. sıkıntı çıkarcak siteler değildir merak etmeyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.