Şimdi Ara

Yanıyor!!! Migros ARİEL 3 KG DETERJAN 54,9 TL(bölgesel olabilir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.912
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Sahte ürün almışsınız hocam. Ama dediğim gibi herkesin kalite algısı farklı. Siz memnuzsanız hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azzul A kullanıcısına yanıt

Kapıda ödemenin mantığı ne hocam? Zaten uygulama üzerinden öderseniz market olarak görüyor.

• Azzul A kullanıcısına yanıt

Ziraat 300e 25 vermedi hocam onu geç online alışverişe 500e 30 da vermedi 

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt

Anladım. Ben maximum kullanıyorum sorun olmuyor.

• sonerta S kullanıcısına yanıt

sahte değil dostum orjinal, kupon indirim vs ile oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 14 Ekim 2022; 20:12:35 >

Bankkart 300/25 market internet ödemesinde geçerli değil hocam o yüzden kapıda ödeme sectim

• bilgi için teşekkürler. 4 tane attım sepete, moneypay colendi kredi ile ödeyip, 1 ay sonra enpara ile 6 takside bölerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 14 Ekim 2022; 20:39:15 >
  • Bu ürün Renkliler için olduğundan fırsat değil. Hepsiburada 7 kiloyu 20 indirimle 109a saatı geçen gün. He çok fark yok o ayrı. 400/75 indirime dahil edilebildiyse gayet iyi

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Renkliler için de beyazlar için de olanı aynı fiyat. Beyazlar için olanı göremiyorsanız stok bitmiştir maalesef.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler.9 kg beyazlı deterjanı 140 liraya mâl oldu.😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çoğu giysimiz ter ve tozla kirleniyor.30-40 derecede yıkanan az kirli çamaşırlar için çok kaliteli/pahalı deterjanlara ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.çıkarılacak leke yada çok kirli çamaşırlar olursa o zaman kaliteli deterjana ihtiyaç var.Standart bir market markası az kirli çamaşırlarda rahatlıkla işinizi görecektir.

• Şu konuda kaç kişi bayan merak ettim. Hanımlara kalsa binanın altındaki marketten alırlar gider. Deterjan işini bile biz düşünüyoruz😅

• anzubesti kullanıcısına yanıt
    ya da benim yaptığım gibi, kiloluk karbonat alıp, lekelere bu dökülebilir. a101 çiçeğim markasını kullanıyorum, memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyazlar için olan sanal markette yoksa Migros Hemen'e bakın, iki farklı şehirde bu şekilde görebildim stokları. Mağazada genelde oluyor, oraya gitmek daha etkili bir çözüm.

• culudamar C kullanıcısına yanıt

Hocam yarama bastınız ahh ahh. Hadi itiraf edelim, çamaşır ve bulaşığı da yıkıyoruz.

Aynı temizlikte olacağını bilseler yıkatırlar bence de 😅

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.