Sahte ürün almışsınız hocam. Ama dediğim gibi herkesin kalite algısı farklı. Siz memnuzsanız hayırlı olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanıyor!!! Migros ARİEL 3 KG DETERJAN 54,9 TL(bölgesel olabilir) (2. sayfa)
-
-
Kapıda ödemenin mantığı ne hocam? Zaten uygulama üzerinden öderseniz market olarak görüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ziraat 300e 25 vermedi hocam onu geç online alışverişe 500e 30 da vermedi
-
Anladım. Ben maximum kullanıyorum sorun olmuyor.
sahte değil dostum orjinal, kupon indirim vs ile oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tomcruise55555 -- 14 Ekim 2022; 20:12:35 > -
Bankkart 300/25 market internet ödemesinde geçerli değil hocam o yüzden kapıda ödeme sectim
bilgi için teşekkürler. 4 tane attım sepete, moneypay colendi kredi ile ödeyip, 1 ay sonra enpara ile 6 takside bölerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 14 Ekim 2022; 20:39:15 > -
Bu ürün Renkliler için olduğundan fırsat değil. Hepsiburada 7 kiloyu 20 indirimle 109a saatı geçen gün. He çok fark yok o ayrı. 400/75 indirime dahil edilebildiyse gayet iyi
Renkliler için de beyazlar için de olanı aynı fiyat. Beyazlar için olanı göremiyorsanız stok bitmiştir maalesef.
Haber veren arkadaşa teşekkürler.9 kg beyazlı deterjanı 140 liraya mâl oldu.😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çoğu giysimiz ter ve tozla kirleniyor.30-40 derecede yıkanan az kirli çamaşırlar için çok kaliteli/pahalı deterjanlara ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.çıkarılacak leke yada çok kirli çamaşırlar olursa o zaman kaliteli deterjana ihtiyaç var.Standart bir market markası az kirli çamaşırlarda rahatlıkla işinizi görecektir.
-
Şu konuda kaç kişi bayan merak ettim. Hanımlara kalsa binanın altındaki marketten alırlar gider. Deterjan işini bile biz düşünüyoruz😅
ya da benim yaptığım gibi, kiloluk karbonat alıp, lekelere bu dökülebilir. a101 çiçeğim markasını kullanıyorum, memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyazlar için olan sanal markette yoksa Migros Hemen'e bakın, iki farklı şehirde bu şekilde görebildim stokları. Mağazada genelde oluyor, oraya gitmek daha etkili bir çözüm.
-
Hocam yarama bastınız ahh ahh. Hadi itiraf edelim, çamaşır ve bulaşığı da yıkıyoruz.
Aynı temizlikte olacağını bilseler yıkatırlar bence de 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X