Şimdi Ara

YANIYORRR !!! Next Hd Black Plus 75 TL. Stok bitti :( (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
10
Favori
11.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

bir 75 daha girecek ntvspor ispanya ligini izleyebilirmiyiz bununla benimki eski bir model ve şifreye giriyor.

benim tv lg nin hd ready olan modellerden hd kanalları tv izletirmi . bu konularda pek bir bilgim yok.

hdmi girişi olduktan sonra izletir hd ready olması sorun değil

nasıl sorun değil ? hd kanalların çözünürlük ile hd ready çözünürlüğü kaldırır mı ?

hocam hd kanalların çözünürlüğü ne ki de kaldırmasın. 1080p değil ki yayın full hd tv istesin

1080p değil mi bu yayınlar niye hd diyorlar o zaman , hd ready mi bu yeni gelen hd! kanallar

yok hocam nerdeeee 1080p. hepsi 720p. digiturk ün bazı yayınları 1080i olabilir. ama o da fgark etmez hd ready tv ler ikisini de destekler. full hd bir tv de blue ray 1080p mkv playstation falan için önemli. yoksa tv yayınında faerk etmez

ne diyorsun hacım , bluraylerin çözünürlük 3000-4000 arası değil mi , ben mi yanlış okudum şimdiye kadar 4000 çözünürlüklü filmi , 1080plik tv nasıl tam randımanlı versin , buraya dikkat , izlersin ama bütün pikselleri görmek istiyorum ben

hocam nereyi okudun bilmiyorum ama blue ray 1080p. sıcak fırsatlarda takılmaktan teknolojiyi unutmuşun hocam . şu an bir üst teknoloji 4k o da 2160 p öyle de bi yayın pek yok ortalıkta. bi kaç demo var youtube da.

pardon , terimleri karıştırdım , 1080p derken 1920 x 1080 çözünürlükten bahsetmiyor muyuz ? full hd için de 1920 x 1080 terimi kullanılıyor

• Mesaj bulunsun işim bitince magazasindan bakicam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Bu fiyat web e ozelmi yoksa magazalardan bu fiyata alabilirmiyiz.?

mağazalarda da görünüyor gibi. ama yanda uyarı var
    "Ürün mağazamızda teşhir ürünü olarak sergileniyor olabilir.
    Lütfen ürün hakkında bilgi almak için mağazamızı arayınız."
  • Az önce Ulus mağazasına baktım da 5 tane vardı bitti dedi. İyiki almışım netten.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

bir 75 daha girecek ntvspor ispanya ligini izleyebilirmiyiz bununla benimki eski bir model ve şifreye giriyor.

benim tv lg nin hd ready olan modellerden hd kanalları tv izletirmi . bu konularda pek bir bilgim yok.

hdmi girişi olduktan sonra izletir hd ready olması sorun değil

nasıl sorun değil ? hd kanalların çözünürlük ile hd ready çözünürlüğü kaldırır mı ?

hocam hd kanalların çözünürlüğü ne ki de kaldırmasın. 1080p değil ki yayın full hd tv istesin

1080p değil mi bu yayınlar niye hd diyorlar o zaman , hd ready mi bu yeni gelen hd! kanallar

yok hocam nerdeeee 1080p. hepsi 720p. digiturk ün bazı yayınları 1080i olabilir. ama o da fgark etmez hd ready tv ler ikisini de destekler. full hd bir tv de blue ray 1080p mkv playstation falan için önemli. yoksa tv yayınında faerk etmez

ne diyorsun hacım , bluraylerin çözünürlük 3000-4000 arası değil mi , ben mi yanlış okudum şimdiye kadar 4000 çözünürlüklü filmi , 1080plik tv nasıl tam randımanlı versin , buraya dikkat , izlersin ama bütün pikselleri görmek istiyorum ben

hocam nereyi okudun bilmiyorum ama blue ray 1080p. sıcak fırsatlarda takılmaktan teknolojiyi unutmuşun hocam . şu an bir üst teknoloji 4k o da 2160 p öyle de bi yayın pek yok ortalıkta. bi kaç demo var youtube da.

pardon , terimleri karıştırdım , 1080p derken 1920 x 1080 çözünürlükten bahsetmiyor muyuz ? full hd için de 1920 x 1080 terimi kullanılıyor

aynen öyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: red01

Bu fiyat web e ozelmi yoksa magazalardan bu fiyata alabilirmiyiz.?

mağazalarda da görünüyor gibi. ama yanda uyarı var
    "Ürün mağazamızda teşhir ürünü olarak sergileniyor olabilir.
    Lütfen ürün hakkında bilgi almak için mağazamızı arayınız."

Anladim tesekkur ederim

• Mağazaya gittim baktım, kasada da okutturdum fiyatını 159 ₺ dedi. Sanırım internete özel.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorbey27

quote:

Orijinalden alıntı: barut78

jameson 2016 alacaktım cumartesi pazara alırım dedim pazar günü wep satışı bitti magzaya gidecektim pazar günü oda kaldı baktım bügün fiyatı 63 ten 75 olmuş
    kısmet bu oldu hayırlısı

hangisi daha iyi hocam

ikisinide kullanmadıgım için bişey diyemiyecegim
  • bu cihazların fiyatı çok düştü ama kaliteleri ilk çıkan mini hd lerin epey üzerinde
    ben jameson 2017 aldım, sanırım yukarıdaki next modelinin üst seviyesi olan next amigo ile eşdeğer
    benim aldığım çift kumandalı ve ekstra birçok kanal izleniyor cihaz çok güzel hepsiburada.com dan almıştım
    ama wifi için ilgili chipsete sahip diye aldığım wifi adaptör çalışmadı versiyon 4 müş ama sadece 3 çalışıyormuş bu cihazlarda tp link bu model uyumlu değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 22 Eylül 2014; 13:13:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

TKGS olması güzel olmuş

1080p yayın yapan kanal yok. avrupada da yok. 1080i var. bizim hd kanallarda 1080i
    TRT - ATV - A Haber- Semerkant bunlar kalite olarak gerçek 1080i yayın yapıyor. Ama bazı kanallar DVD kalitede yayını sündürüp 1080i ye uyarlıyor. Zaten izlerken bunu hissedersiniz.
  • Ben de aldım, teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtiyaç vardı. Bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzkar

http://www.teknosa.com/urunler/110240730/sunny-at-16100-mini-hd-uydu-alicisi

bu ürünle kıyaslanırsa hangisi daha iyi

Next'in sunny'e göre güzel tarafı TKGS desteğinin olması. Sırf bu yüzden bende aileme bir adet sipariş verdim.
  • Babam alıyım der dururdu fiyatı düşmüşken kaçırmak istemedim. Umarım beğenirler bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim.
  • web e özel mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobilim,usb den film oynatıyormu,hdmi kablo çıkıyormu

• Peki bu Nextin mini uydu alıcısından alacak olsak ve fiyatı önemli değil dersek tüm ihtiyaçları çözecek olan hangi modelidir hangisini almalı asıl olarak??
  • oktayy82 kullanıcısına yanıt
    özelliklerinde yazıyor,usd film oynatma var.kutudan HDMI kablo çıkıyormuş.
  • ben de aldım bir tane teşekkürler paylaşım için arkadaşım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.