Şimdi Ara

Yanıyorum Clio III 40bin dizel bakımı!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 500 küsür para istediler şaşırdım neyse nakit filan derken en düşmüş hali 466 TL. 30bin bakım 240 TL ödedim. Detayları belirtiyorum dürtüldüm mü bana biri yol göstersin.

Rot Balans Ayarı 40
    1 adet jant press 15 (jantın bir tanesi yamuktu bilgim var)
    Nitrojen gazı 25 (sürekli havası mı indi diyerek kafamı meşgul edeceğine kurtulayım dedim) bi işe yarayacak mı onuda bilmiyorum.
    paket renault bakımı 71,40
    motor yağı 102,00
    polen filtresi 31,66
    mazot filtresi 124,99
    hava filtre elemenı 21,29
    karter tapa contası 0,71
    yağ filtresi 9

Toplam 441,05 + 18 kdv ile 466,76

Arkadaşlar nedir ne değildir bilen biri değilim. Hep kendi servisine götürip getirirm ama bana bu biraz ağır geldi. Biri bir el atıp üstad dürtmüşler üstad kazıklamışlar üstad normal derse mutlu olurum. Çünkü 30bin bakıma 240, 20bin bakıma 300 vermiştim.

Arkadaşlar bu arada yanıyorum ben nedense, havalardan mı bilemedim yani

• 2007 Model Clio III dizel aracımı satmadan önce 40.000 bakımını yaptırdım Haziran ayında..

O zaman %25 indirim ve 6 ay taksit vardı..

Ödedigim fiyat 375 TL.

Herzaman söyleniyor.
    Dizel araçların bakım ücretleri bir hayli yüksek.
    Mesela benzinli clio III'ün benzin filtresi 40 TL. Dizellerin mazot filtresi ise 125 TL.. Yazdıgınız gibi..

Bence kazıklanma olayı felan yok.
  • 102Liraya ne yağıymış bu ya çüüşşş abi BOSCH CAR SERVİCE git 350liraya patlar
  • ben 5 gün önce kangoomu 75.000 bakımına girdim. 135 tl ödedim.4 litre yağ+mazot-hava -yağ filtresi+işçilik.servise sormuştum.380 tl dediler.kullanılan malzemeler birebir aynı. yağ BP mazot filtresi delphi.neden kazıklanayımki boşu boşuna..
  • O rakamların yanlarına bir de %18 kdv'de vardır. Onuda göz önünde bulundurunuz.
  • Nitrojen gazını benziklikte bir lastiği bir tl ye basıyorlar...
  • Artık bu servise bir daha gitmeme kararı aldım. Aracın lastiklerini değiştireceğim rica etsem ne almalıyım 15" çelik jant var.
  • Alfredo dostum kendin yazmışsın RENAULT orjinal mazot filtresi 70lira istediğin yere sor servis nerdeyse sana 2 kat fazla yazmış parça fiyatlarını senin yazdığın parçaların fiyatları aşağıdaki gibidir;
    4litre turbo dizel ELF yağ 50lira
    polen filtresi 25lira
    mazot filtresi orjinali 70 yan sanayi(DELPHI) 50lira
    hava filtesi 20lira
    yağ filtresi 7lira bu parçaların hepsinde kdv dahildir mesela ben yağımı kendim aldım yağcı sadece değişimini yaptı inanmıycaksın ama sadece 5lira verdim senin bu yazdığın bakım 250-300 lira tutar
  • Servis hiç acımaz hele tanıdık yoksa bildiğini beğendiğini eder motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, ufak tefek bakımları kontrolleri vs... hepsini tanıdık tamirciye yaptırdım 125 tl verdim varın ffarkı siz görün aracım megane 2 dizel
  • bence de fahiş fiyat.
  • işin enteresan tarafı megane dızel ıle clıo dızel bakımlarında clıonun bakımı daha pahalı oluyor. sankı ust sınıfmıs gibi ..

clıo on sılecek 100 mılyon ayıptır valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzazgin

işin enteresan tarafı megane dızel ıle clıo dızel bakımlarında clıonun bakımı daha pahalı oluyor. sankı ust sınıfmıs gibi ..

clıo on sılecek 100 mılyon ayıptır valla

10 tl ye iki silecek paspası değiştim markasıda silgeç...
  • Yağ pahalıymış tabi tam sentetik Castrol Edge falan kullanmadılarsa ki hiç sanmam.
  • Ön silecekleri reno parçası satan bir yerden çifti 15 tl bu hafta aldım ve sorunsuzlar.
  • arkadaşım babamda megane 2 var o bile 60000 bakımında yani aracın trigeri değişmesine rağmen 525 tl verdi kısaca dürtmüşler
  • Şunu bilir şunu söylerim servise gidiceksen aracın garantisi olacak yoksa adım dahi atmıyacaksın servise,
  • arkadasım bu fıyatlar ucmuş motor yagı 70 tl polen fılıtresıı 25 tl mazot fılıtresı 75 tl hava fılıtresı 15 tl yag fılıtresı 5 tl işçilik 45 tl umranıye sanayıde akva otomotiv de bızım 3 tae arabamız var sanada tavsıye ederım memnun kalırsın
  • 4 senelik konuyu hortlatmışsın:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan tam 5 sene öncesinin 466 TL si bugünün parasıyla hiç yoksa 1000 lira eder herhalde.. cidden baya yüksekmiş :D
  • araba yeni ve garanti dahilindeyse servise gitmek lazım ama garanti süresi bitmişse, servisde dürtüyorlar maalesef.malzemeleri kendiniz alıp, özel bir serviste çok daha ucuza yaptırabilirdiniz.
    edit: 4 yıl sonra hala geçerli bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stuka -- 26 Haziran 2014; 14:21:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.