Yıllık 6 milyon alan Hiddink, Türkiye’de zaman geçirmiyor... Krize rağmen dün de ülkesine gitti
63 lig maçı oynanmasına rağmen sadece 7 takımı izleyen Hollandalı, 11 takımı ise hiç görmedi. Millilerimizin aday kadrosunu da yardımcısı Oğuz Çetin’in raporuna göre seçiyor
Euro 2012 elemelerindeki şok puan kayıpları ile ikincilik şansını bile tehlikeye sokan Milli Takım’da Hiddink hedef tahtası oldu. Ay-Yıldızlılar’ı Rusya’da olduğu gibi uzaktan kumanda yöneten Hollandalı hoca, haftanın 2-3 gününü evinin bulunduğu Amsterdam’da kalanını İstanbul’da geçiriyor. Tecrübeli hoca ligde sadece 7 takımı izledi.
11 TAKIMI HİÇ GÖRMEDİ BİLE
Süper Lig’de 63 maç oynandı. 5 büyük takım Avrupa’da 17 kez sahaya çıktı. Ancak Hiddink 4 Avrupa maçı izlerken, ligde ise Bursa, Fener, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzon, Antep ve Manisa’yı izleyebildi. Oyuncuları izleyip kadro açıklamak için yılda 6 milyon euro para alan Hollandalı, süper ligde 7 takımı görebilirken diğer 11 takımla henüz tanışmadı!
Yanlış bir takıma mı geldim?
Hiddink, “2008’deki Türkiye bu değildi. Son ana kadar savaşan bir takım vardı. Hayal kırıklığı yaşıyorum” dedi
Türkiye’de hedef tahtası haline gelen Hiddink kendisini Avrupa’da savunmaya çalışıyor. Almanya’nın NAS Radyosuna konuşan Hollandalı teknik adam, “Kendi kendime, ‘Yanlış takıma mı geldim?’ diye soruyorum. Çünkü 2008’de izlediğim Türkiye bu değildi. Benim bildiğim Türk takımı, maçın son saniyesine kadar savaşan, skoru değiştirmeye çalışan, mücadeleci, savaşçı bir ekipti. Ancak beni hayal kırıklığına uğrattılar” dedi. Hiddink, yine de umutlu konuşarak, “Avrupa Şampiyonası’na katılacak potansiyelin elimizde olduğuna inanıyorum. Umarım her şey bundan sonra istediğimiz gibi olur” ifadesini kullandı.
kadroyu oğuzun yönettiğini ve seçttiğini nerden biliyorsunuz diyen arkadaşlara kapak
quote:
Hiddink, “2008’deki Türkiye bu değildi. Son ana kadar savaşan bir takım vardı. Hayal kırıklığı yaşıyorum” dedi
Şaka yapıyor sanırım.Sen Oğuzun çağırdığı adamlarla maça çıkıp, 2008 gibi olmadı diye şaşırıyorsan.Yakında dimağını bile kaybedersin hiddink efendi.
Ne tatlı iş, maç izleme, ülkedeki oyuncuları takip etme, maç bitince doğru ülkeye git.Sadece eleme maçı zamanlar takımı kampa al ve yönet.Karşılığında 6 milyon euro Bari Lucescu gibi iş ahlakı ve çalışma azmi üst düzeyde bir yabancı hoca gelseydi
Adama helal olsun, baba gibi kafasına göre sözleşmeyi yapmış. Maç izlemem demiş, izleme demişler; Turkiyede kalmam demiş, kalma demişler; Şu kadar para demiş, al demişler. E adam da suç yok.
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
Adama helal olsun, baba gibi kafasına göre sözleşmeyi yapmış. Maç izlemem demiş, izleme demişler; Turkiyede kalmam demiş, kalma demişler; Şu kadar para demiş, al demişler. E adam da suç yok.
Hiddinkin yerinde olmak vardı kadroyu başkası kursun başkası maçları izlesin ama parayı sen al tatili sen al
helal olsun hiddinke Sömür oğlum federasyonu
bizim takıma sistem falan bilmem ne boş iş..boşuna getirmesinler böyle hocaları..bizim milli takıma en çok uyan fatih terim hocadır..vereceksin odunu , yüreklendireceksin oyuncuları bak hepsi nasıl köpek gibi oynuyo..
yada biz yanlış teknik adam seçtik hiddink efendi.
güney koreyle avustralyayla ve rusyayla yaptıklarının aynısını istiyoruz.
Fatih Terim niye gitti o zaman hiç birşey değişmicekse hiç olmassa arada bir farklı oyuncular deniyordu 2008 elemelerinde Ardayı 18 yaşındayken banko 11 oynatıyordu Çağlar Ceyhun Mevlüt gibi oyuncuları buldu gelen gideni aratıyor.
ahmetin mehmetin raporuna göre takım yapıyorsa sen ne işe yarayacaksınki orada aldığın 8 milyonun 8 de birini bize ver biz yapalım o işi.terimi arayacağız demiştim.
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
ahmetin mehmetin raporuna göre takım yapıyorsa sen ne işe yarayacaksınki orada aldığın 8 milyonun 8 de birini bize ver biz yapalım o işi.terimi arayacağız demiştim.
Ben aradım az önce meşguldü.
quote:
Orijinalden alıntı: skyw@lker
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
Ben aradım az önce meşguldü.
telefonu meşgule almıştın sen arıyorsun diye.yaparız bazen hepimiz gereksiz bir arama olunca.sana gerekasiz demiyorum bak arama gereksiz...
O kadar paraya ben 1 ayda flemenkçeyi aksanıyla konuşurum herif daha maçları seyretmemiş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme