bizim 220 GB lık türkçe müzik arsivi gitti. kurtarmak icinde 2400 dolar gerekiyo :) bize nazaran kendini biraz daha sanslı hissedebilirsin. yine de gecmiş olsun kötü bi durum.
vermeye deger mi o kadar para?gider orjinal cdlerini alirim sarkicilarin o parayi verecegime sanirim silinmis verileri , data kurtarma programlari ile geri almayi denemediniz.
ağlamak yetmez be kardes
Hepsi geri geliyor, ben yavas format attim yine dosyalarimi geri getirdim.
Onemli degil, yani ben butun sartlar altinda dosyalarimi geri getirdim, fakat dosya isimleri degismis olabilir...
quote:
Orjinalden alıntı: Vinsanity86
Dostum geçmiş olsunda sorması ayıp neden 2400 dolar gerekiyo anlamadım sende benim gibi yapıp sadece mp3 ü işaretlesen olmazmıydı.!!!
100- 200 ü bırak 1 Gb a bile razıyım yaw ne olacak.!!! Eğer zaten öle bişey olursa Öper başıma koyarım .!
çünkü biz format atmadan önce xp yi kuracağımız sektörü sildik, sonra tekrar oluşturduk. yani kökten temizlik yapıldı. eğer sektör silinip o şekilde bırakılsaydı 800 dolara kurtarıyolarmış ama biz üstüne xp kurunca o fiyat 2400 dolara çıkıyomuş
quote:
Orjinalden alıntı: MrRain
quote:
Orjinalden alıntı: Vinsanity86
Dostum geçmiş olsunda sorması ayıp neden 2400 dolar gerekiyo anlamadım sende benim gibi yapıp sadece mp3 ü işaretlesen olmazmıydı.!!!
100- 200 ü bırak 1 Gb a bile razıyım yaw ne olacak.!!! Eğer zaten öle bişey olursa Öper başıma koyarım .!
çünkü biz format atmadan önce xp yi kuracağımız sektörü sildik, sonra tekrar oluşturduk. yani kökten temizlik yapıldı. eğer sektör silinip o şekilde bırakılsaydı 800 dolara kurtarıyolarmış ama biz üstüne xp kurunca o fiyat 2400 dolara çıkıyomuş
adamlar iyi uçmuşlar, yurt dışında yapılan data kurtarma fiyatları bunlar, en fazla 200 $ a halledilebilecek bir işmiş seninkisi, keşke aşağıdaki adrese baksaymışsın ...
Beyler Mp3 lerde 300 tane felan vardı 166 tane kurtardım yaw Allaha Şükür.!!! Zaten en güzel şarkılarımı MP3 playerime atmıştım 200 tane felan .!!! yeni geldi aklıma.!
Sana birkaç kurtarma programı söyleyeyim. 1. Easy Recovery Professionel 6.0.3 2. Recovery My Files 3.73 3. Get data back recovery
Görsel açıdan kullanması kolay olan Easy Recovery programı. Perr to peer paylaşım programlarıyla veya torrent programlarıyla bulabilirsin bunu hem de cracklisini.
Ben defalarca format atıp xp kurmama rağmen aynı disk üzerindeki eski birçok dosyamı kurtardım. Zaten ayırıyor kendisi, mp3, wav, jpg, gif, zip, exe, doc, xls, dll vs...... Hatta benim daha da komediydi. Milenyumdan XP'ye geçerken c'ye XP'yi kurdum, D ise yedek yeriydi. C: NTFS ve XP vardı D: fat32 idi. Sonra tekrar milenyum kurayım dedim. 98 açılış disketiyle makineyi açıp C'ye format attım. Bi baktım xp açıldı, bi de ne göreyim D uçmuş. Sonradan öğrendim, DOS, NTFS dosya sistemini desteklemiyormuş....
Hiç bu iş için 2400$ verilir mi yaw? Para havadan yağıyor herhalde.... Biraz araştır forumlarda bulursun çözümünü...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme