Şimdi Ara

Yanlış Hesaba Havale...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cuma günü bankamatikten yanlış hesaba para gönderdim daha doğrusu arkadasım hesap numarasını yanlış göndermıs velhasıl durum bu para yanlış hesaba gıttı hemen vezneye gidip durumu anlattım veznedeki hanfendi yanlış gıden hesabın şubesıne dılekce yazıp durumu anlatıcaz sonra banka hesabın sahıbını arayıp bankaya cağıracak dilekçe yazılacak ve para doğru hesaba aktarılacak dedı ve bana o subenın numarasını verdı.. Şube hesabın sahıbını aramıs adam parayı vermıyorum demiş. Bankada yapabılecek tek sey mahkemeye gıdeceksınız dıyor benım o kadar zamanım yok zıra arakdasım antalyada mahsur kaldı 1500 lırayı acıl ona ulastırmam gerekıyor ne yapabılırım arkadaslar... yardım lutfen.. buarada mahbuzda elımde dekont yanı.

• Uğraşır durursun geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent Levent. -- 4 Eylül 2013; 18:06:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapabileceğin hiçbirşey yok arkadaşım beklemek dışında.
  • Ne kadar hak yiyen insan var ya şaşıyorum "parayı vermiyorum" ne demek? Ulan adi herif milletin alın terini gasp ediyorsun sonra da vermiyorsun yokmu o herifin teli falan arayıp sövecem cidden sinirlendim bak
  • Mahkemeyi beklemekten başka şansın yok. Ayrıca mahkemedende pek bir şey çıkacağını sanmıyorum.Geçmiş olsun.
  • Yollarken isim çıkıyor hocam aynı isimmi çıktı şansına
  • adamın telefonunu burda yayınla 10 gün içinde para hesabına geri havale olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

adamın telefonunu burda yayınla 10 gün içinde para hesabına geri havale olur

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

adamın telefonunu burda yayınla 10 gün içinde para hesabına geri havale olur

keşke telefonu falan olsa banka o kısının hıcbır bılgısını paylasmıyo senınle malesef... ne dandık bı sıstem var 1500lıra ucup gıttı herıf catır catır yediii...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.