Şimdi Ara

Yanlış mı yapıyorum ki? / MEZUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18Kdan mezuna bıraktım , yaklaşık 20 Ağustos gibi başladım çalışmalara . TYT de sosyal hariç her bir dersten bir kitap bitirdim .AYT de temel olduğu için soru bankaları üzerinden şuan seri bir şekilde gidiyorum ( Konu anlatımını ayrıntılı bir şekilde dinledikten sonra )Ama çalışmaya başladığım günden bugüne kadar genel tyt denemesi çözmedim , Aralık ayı gibi seri tyt denemelerine geçmeyi planlıyorum . Sizce Aralık'ta çözmenin sıkıntısını yaşar mıyım? Ayt'yi de muhtemelen Ocak - Şubat aylarında bitiricem . Düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72B1457D3 -- 14 Şubat 2020; 4:31:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT denemelerine mi hiç başlamadınız hocam , bir de kaç k dan mezuna bıraktınız ?
  • up
  • biraz geç kalmışsınız bence kalan dönemde full deneme çözün soru bankalarını boşverin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de çok sık deneme çözmüyorum tyt için hocam bütün odağımı aytye verdim şimdilik haftada 1 ikinci dönem 2 günde 1 tyt yapmayı düşünüyorum herhangi bir dershaneye gitmediğim için kendim kaliteli yayınları bekliyorum biraz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ups
  • hocam branş denemesi çözüyorum , genel deneme çözmüyorum .
  • Up

• Up

• bende aynı sekildeyim hatta ocak ayına bile sarkma ihtimali var benim tyt denemelerine başlamamın ama sorun olacağını sanmıyorum
  • WeyLin W kullanıcısına yanıt
    kaç k'dan kaldınız hocam ?
  • Sınav esnasında aptallıklarımdan dolayı 47k :/ aytde baya saçmaladım o yüzden. Şuanlık tyt fen bitti tyt mat bu ay bitiyor tyt türkçeden konu anlatımı olarak sıkıntım yok sadece türkçe soru bankası bitirmeye çalışacağım ocak ayına kadar sosyali ne zaman halledeceğimi ben de bilmiyorum :(. Ayt ise fizik ve geometri hariç ocağa kadar bitmiş olacak
  • WeyLin W kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin hocam size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.