Bildirim
Yanlis plakaya kesilen ceza itrazi yardim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
güncel -
Ben maliyede çözmüştüm bu sorunu.Benim ceza tutanağını iptal ettiler yenisini düzenleniler diğer plaka için. -
neden itiraz edeceksin ki zaten senin cezan değil -
quote:
Orijinalden alıntı: wehrmacht
neden itiraz edeceksin ki zaten senin cezan değil
iyide ceza benim evime geldi yani benim plakaya kesilmiş
fotografdaki plakaya kesilmemiş
benim plakaya kesilmiş ceza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 14 Şubat 2013; 18:59:32 > -
maliyeyle çözemezsen sulha gideceksin ticarefik mahkemesi varsa trafik olmadı sulh. -
quote:
Orijinalden alıntı: farks
maliyeyle çözemezsen sulha gideceksin ticarefik mahkemesi varsa trafik olmadı sulh.
teşekkür ederim bilgileriniz için
pazartesi maliye olmadı sulha gideceğim -
ceza size kesilmemiş sadece adres yanlıs gelmiş. yoksa makbuzda ceza guc 69 yazıyor sizin arac guv 69. sizinle bir ilgisi yok. sadece adresi yanlıs yollamıslar. yollayan adam adresi yazarken yanlıslıkla sizin aracın adresi yazmıstır. -
quote:
Orijinalden alıntı: cooler
ceza size kesilmemiş sadece adres yanlıs gelmiş. yoksa makbuzda ceza guc 69 yazıyor sizin arac guv 69. sizinle bir ilgisi yok. sadece adresi yanlıs yollamıslar. yollayan adam adresi yazarken yanlıslıkla sizin aracın adresi yazmıstır.
Ekteki resim makbuz degil, kamera ciktisi.
Esas makbuzda arkadasin plaka yaziyorsa itiraz etmesi gerekecek.
Klavyede c ile v yanyana, resmen typo olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgilendirme : Başka plakalı aracın cezası plaka benzerliğinden bana gönderilmişdi
cezayı kesin şubeye telefon açtım durumu anlattım özür dileyip durumu düzelttiler
Benim cezamı iptal edip doğru plakaya kesildi ceza
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirdaglar -- 15 Şubat 2013; 15:22:00 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X