Şimdi Ara

yanlış sorular hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yanlış veya yanıtı değişecek soru olursa ösym ortalama kaç gün içinde açıkloyor sonuçta yıllardır istikrarlı bir biçimde yanlış veya yanıtı sıkıntılı soru soruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam geçen sene sonuçlar açıklandıktan sonra iptal edildiği açıklanmıştı kimyada 2 sorunun

• Ygs zamanı sonuçlar aciklanmadan 1 gun once açıklandı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigeldeyoung

Hocam geçen sene sonuçlar açıklandıktan sonra iptal edildiği açıklanmıştı kimyada 2 sorunun

öyle olursa bayağı bekleriz varsa da yoksa da bir açıklama yapsalar da en azından içimiz rahat eder.

• AlF3 sorusu hariç hepsi doğru..

Alf3 te var bi numara onu da iptal etmezler muhtemelen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

AlF3 sorusu hariç hepsi doğru..

varsa zaten şimdi tüm öznellikleri bir kenara bırakırsaksonuçta biz meb kştabından sorumluyuz öğrenmemiz gereken şu an için o nasıl 1.sınıfta eksili sayıları bilmiyorsak dolayısıyla 1–3 yapamıyorsak burada da öyle olacaktır peki 1.sınıfta bunun –2 olacağını bilenler var mıydı mutlaka vardı yani burada da üstel bilgiyi bilenler olacaktır ancak bu bizim yine de meb tekini bilmemiz gerektiğini değiştirmeyecek bu genel bir yargı şu veya bu soru demiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: maebara keiichi

quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

AlF3 sorusu hariç hepsi doğru..

varsa zaten şimdi tüm öznellikleri bir kenara bırakırsaksonuçta biz meb kştabından sorumluyuz öğrenmemiz gereken şu an için o nasıl 1.sınıfta eksili sayıları bilmiyorsak dolayısıyla 1–3 yapamıyorsak burada da öyle olacaktır peki 1.sınıfta bunun –2 olacağını bilenler var mıydı mutlaka vardı yani burada da üstel bilgiyi bilenler olacaktır ancak bu bizim yine de meb tekini bilmemiz gerektiğini değiştirmeyecek bu genel bir yargı şu veya bu soru demiyorum

Haklısın bence de.. Ösym yi savunmuyorum da...

Ama her sene hocalarımın söylediğine göre; müfredat dışı soru geliyormuş.. Ve soru doğru olduğu için de iptal edilmiyormuş.. Örnekleri var yani..

Benim bahsedilen soruların sadece 1 tanesi doğru, sanırım 6soru falan güme gitti.. Yapcak bir şey yok, en kötü ihtimale hazırlayın kendinizi, artısı gelirse iyi gelmezse kaderimize razı olcaz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.