Şimdi Ara

Yanlış ürün iade edemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada bir laptop aldım bana yanlış ürün gönderilmiş ve laptop çok ihtiyacım olduğu için 15 gün içinde göndermedim Hepsiburada aradığımda ürünü alamayacaklarını söylediler ve bana yanlış gelen bir ürün var bunun için neler yapmam gerekir cevaplarsanız çok sevinirim.

• Laptop'ı kullan kullan işin bitince niye almıyorlar? Zaten iki hafta iade süreci o da kullanılmadığı taktirde. Yapacak bir şey yok. Zamanında iade etmen lazımdı. Sipariş hangi laptop gelen hangi laptop? Aralarındaki fark nedir yani daha düşük bir şey mi yollanmış?
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kullan kullan diyorsun ama keyfimizden kullanmadık yani. Ekran kartı farklı aldığım laptopda radeon 530 ekran kartı var iken bana gelen laptopda r7 m440 var.
  • aliemredonmez kullanıcısına yanıt
    Tamam yanlış gönderilebilir ama zamanında iade etmen lazımdı. Yarın öbür gün adamları mağdur oldum diye mahkemeye verip duruşmaya çıktığında, hakime işlerim vardı acil lazımdı vs diyemezsin. Mesela bugün normal bir mağazaya git, bir notebook al. Ertesi gün onu iade edemezsin, çünkü bakıp inceleyip almışsın. Ama internette koşulsuz şartsız 14 gün iade edilebiliyor. Bu da büyük bir handikap. Ama şu durumda sen haksızsın mağdur filan olmamışsın yani. Kimse senin acil işini vs bilmez bu bahane olamaz. Geldiği gün baktın yanlış geldi birkaç gün kullan sonra arkadaşlarından filan geçici kullansaydın laptop. Bu durumda yapılacak bir şey gözükmüyor geçmiş olsun.
  • Hakem heyetine başvurmalisiniz . Teknik bilgiye sahip değilim ama bahsettiğiniz ekran kartınin düşük modeli yollandı sanırım. İstenilen özellikleri taşımadığı için değişim veya iade talep edebilirsiniz
  • Bu saatten sonra iade alabileceğinizi sanmıyorum. Aradaki fiyat farkını talep edin. Anca onu alabilirsiniz
  • ürünün niteliğinde ayıp söz konusu. Çare THH
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Kardeşim yapılacak birşey yok dedin mağdur olmadın dedin ama THH başvurdum ve bugün paramı aldım.
  • THH değişim talebinde bulundum.THH beni haklı buldu hepsiburadaya laptop değişim için gönderdim değiştirmeden geri gönderdiler.Bende icraya verdim ve bugün para iademi sağladılar paramı bugün aldım burda bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemredonmez -- 18 Mayıs 2019; 17:33:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.