Şimdi Ara

YANLIŞIM ÇIKINCA MORALİM BOZULUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. bizim teog konulari cogunlukla bitti. fakat fen de özellikle kaldirma kuvveti cok sıkıntılı geliyor bana. konuyu adim gibi biliyorum ama hala hatam çıkıyor. soru tiplerine göre anlatan bi kaynak da bulamadim. sorulari hocalarima soruyorum ama artik hevesim kaçtı. ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fifacicocuk

merhaba. bizim teog konulari cogunlukla bitti. fakat fen de özellikle kaldirma kuvveti cok sıkıntılı geliyor bana. konuyu adim gibi biliyorum ama hala hatam çıkıyor. soru tiplerine göre anlatan bi kaynak da bulamadim. sorulari hocalarima soruyorum ama artik hevesim kaçtı. ne yapabilirim?

10.sınıfa geçtim. teog puanım 461 ama bu puanın ne önemi var ? Hiç yok.Bu alacağınız puan sadece 9. ve 10.sınıftaki liseleriniz için.11 ve 12 de nerdeyse bütün liselerin puanı düşeceğinden istediğiniz liseye gidebilirsiniz.Bunu nerden mi biliyorum ? 9.sınıfta 460 ile alan lisem 11 de 390lar 12de 355ler civarı alıyor.Yani tek yapman gereken rahat olmak.Önemli olan LYS ve YGS.
  • alihan03881 A kullanıcısına yanıt
    Gayet başarılı olmama rağmen nedense üzerimde baskı hissediyorum. Denemelerde en fazla 1 yanlış çıkıyor, bu yüzden herkesin beklentisi çok yüksek. Biri galatasaray a girersin diyor diğeri izmir fen e. Aslında gurur verici bir şey ama üzerimde baskı hissetmeme de sebep oluyor. Bu yüzden testlerde yanlışım çıkınca ya gerçekte de çıkarsa diye üzülüyorum. Hedeflerim de yüksek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fifacicocuk

Gayet başarılı olmama rağmen nedense üzerimde baskı hissediyorum. Denemelerde en fazla 1 yanlış çıkıyor, bu yüzden herkesin beklentisi çok yüksek. Biri galatasaray a girersin diyor diğeri izmir fen e. Aslında gurur verici bir şey ama üzerimde baskı hissetmeme de sebep oluyor. Bu yüzden testlerde yanlışım çıkınca ya gerçekte de çıkarsa diye üzülüyorum. Hedeflerim de yüksek

Sınava sen gireceksin bu yüzden rahat ve sakin olmak zorundasın.Zaten sınavda 20 soruya 40 dakika yani aşırı fazla süre veriliyor.Bu sakin ve rahat olmanı sağlayacaktır.Ayrıca İzmir Fen Lisesi dediğim gibi 9. ve 10. sınıflarda 490ın üstünde alırken 11de 474 12de 466.Yani sen bu sınavı sadece 2yıl için kasıyorsun.11 ve 12'de senden az kasılıp çalışanlar senin lisene giriyor.Önemli olan YGS ve LYS'dir.

• Bana çalışma düzenini günde kaç soru çözdüğünü ve ayırdığın zamanı ayrıca çözdüğün kaynakları detaylıca söyleyebilir misin lütfen? (Kuzen gircek de detaylı anlatırsan sevinirim)
    Ayrıca stres yapmana gerek yok çünkü gerçekten kolay bir sınav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözün özü, palme, Körfez, güvender, fen bilimleri yayınları, fdd (özellikle türkçe), biltest, martı, zeka küpü çözüyorum şu anda. calisma planim yok açıkçası :D ama haftada 1100 soru çözüyorum minimum. faydasını da görüyorum baya deneme sinavlarinda 1 yanlış veya tam yapıyorum. kuzenine de başarılar dilerim :)
    edit: ayırdığım zamani yazmayı unutmuşum. eve 16.30 17.00 gibi geliyorum. 2 veya 2 buçuk saat dinleniyorum. sonra yatana kadar çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vitriyol -- 5 Kasım 2015; 20:27:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.