Şimdi Ara

Yanlışlıkla 64bit işletim sistemi kurdum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam yaklaşık 8 yıldır windows xp 32 bit kullanıyorum bugün format atmak durumunda kaldım. XP cd si yoktu. Windows 7 kurdum fakat 64 bit. yani 32 bit kurmam gerekirken yanlışlıkla 64 bit kurdum. Ne zararı var? yada fark etmiyor mu? Desteklermi bilgisayar hiç bilmiyorum nasıl anlarım? Hiç bilmiyorum 32 bit nedir 64 bit nedir acil yardım bekliyorum programları kurmadan format atıp 32 bit mi kurayım yoksa kalsın mı? Çok teşekkürler şimdiden...

• Bir sorun olmaz, kullan gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistem ozelliklerini yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

Sistem ozelliklerini yaz.

intel core 2 duo 3.00 GHz
    3 gb ram
    nvidia geforce 7300

yeterlimi yoksa 32bit mi kurayım tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapenguen

quote:

Orijinalden alıntı: -ZoRRo-

Sistem ozelliklerini yaz.

intel core 2 duo 3.00 GHz
    3 gb ram
    nvidia geforce 7300

yeterlimi yoksa 32bit mi kurayım tekrar

Aynı sistem bendede var. :) İntel core 2 duo 3gb ram nvidia 8400m gs

64 bit sistem kaynaklarını daha çok kullanır. Ben 32 bit kullanıyorum hep daha performanslı oluyor. Ama performans olarak bi sıkıntı yaşamıyorsan dursun.

• baskan bende xp den ayrilamayanlardandim vista falan cikti win 7 cikti xpden vazgecmiyodum sonra win 8 cikti win 7 cdsi gecti elime win 7 kurdum o gun bugundur win7 kullaniyorum win 15 20 cikana kadarda win7ye devam ederim. gecen eski kasayi buldum aciyim dedim xp vardi makinada donmasi kasmasi cildirtti beni win7 ye gecmen iyi olmus bu arada 64 bitin bi zarari olmaz zaten 64 bit kullanman lazim cunku 32 kursaydin ram 2 gb gozukurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesbihcekenhoroz

baskan bende xp den ayrilamayanlardandim vista falan cikti win 7 cikti xpden vazgecmiyodum sonra win 8 cikti win 7 cdsi gecti elime win 7 kurdum o gun bugundur win7 kullaniyorum win 15 20 cikana kadarda win7ye devam ederim. gecen eski kasayi buldum aciyim dedim xp vardi makinada donmasi kasmasi cildirtti beni win7 ye gecmen iyi olmus bu arada 64 bitin bi zarari olmaz zaten 64 bit kullanman lazim cunku 32 kursaydin ram 2 gb gozukurdu.

yanlış bilgi vermeyin. 32 bit sistemler 3.5 gb kadar ram görür. eski sistemlere 32 bit sistem kurulmalı herzaman. performans olarak daha fazla verim alınır. yeni sistemlere zaten mecbur 64 bit kuracaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 1 Ekim 2017; 16:2:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.