Şimdi Ara

YANLIZ MMORPG OYNAMAKTAN SIKILMADIN MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    30a kasmadigim icin tam olarak zorlugu bilmiyorum yorumun icin sagol. Oturulup ciddi ciddi oynansa 1 gunde 32 34 arasi bir lvl kasilir bu oyunda ve solo tabiki. Gurup olayini dedigin gibidir bi zaten sistemini gordugumde oyunun zorlancagimi sanmam oyun dolu ve canli su an ama ilerde ne olur bilinmez :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptory34

Amacima ulasmisim o zaman dikkat cekmek icin yapilmis bir olaydi o basariya ulasmisim demekkide. Bize insanlarimizi gormus olduk. Ozgur bir forum istenilen yazilir ama su varki girip mesajini birakmissin tesekkurler genede :D

Bak de yi de birleşik yazmışsın. Özgür bir forum değil burası yenisin galiba diktatörlükle yönetiliyoruz.

• Nightful kullanıcısına yanıt
    Yo ben ozgur bir insanim istedigim yaziyi istedigim gibi yazarim. Reklamci oldugum icin dikkat cekmeyi beceririm. Sinirini baska yerde cikar bence ilgini cekmeyi basarmisim sonucta bu benim icin bir basari kardes.

• quote:

Orijinalden alıntı: raptory34

Yo ben ozgur bir insanim istedigim yaziyi istedigim gibi yazarim. Reklamci oldugum icin dikkat cekmeyi beceririm. Sinirini baska yerde cikar bence ilgini cekmeyi basarmisim sonucta bu benim icin bir basari kardes.

Hll qnq

• Nightful kullanıcısına yanıt
    Holol qonqo cok komik

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.