Şimdi Ara

YANLIZ MMORPG OYNAMAKTAN SIKILMADIN MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MMORPG oyuncuları koca dünyaları keşfederken tek başınıza kalmak biraz ürkütmüyor mu? Oynamak istediğiniz mmorpg oyunu var ise bildirin bana 2 kişi veya 5 6 yeter ki oyun olsun diyorsan ben hazırım. İstediğiniz bir mmorpg oyununu mesaj veya burdan yazın beraber oynayalım.

• Yoo gayet iyiyim böyle. Gurupla hareket etmek sıkıcı asıl. Keyfime göre takılamıyorum öyle olunca.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    grupla gerekli yerlerde hareket edersin savaşlar zindanlar vs item yapmak gibi şeylerde güvenilir insanların olması güzel bişey o konuda. Gene gidip solo takılabilirsin istediğini yapabilirsin kısıtlama yok yani.
  • 2 kisinin bildigi sır sır degildir

Solo oynamak en zor ve eglenceli noktasidir mmorpglerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir aradan sonra istanbul kıyamet vaktine tekrar başlamayı düşünüyorum. bu oyun herkesi sarmaz oyunu indir bak eğer düşünürsen mail at beraber sıfırdan başlayalım.
  • lantis_55 L kullanıcısına yanıt
    Gorsel bakimdan iyi oyunlari oynamayi tercih ediyorum o oyunu oynadim ama yarim saat sonra biraktim aiona basladik 19unda b&s ye baslamayi dusunuyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: raptory34

Gorsel bakimdan iyi oyunlari oynamayi tercih ediyorum o oyunu oynadim ama yarim saat sonra biraktim aiona basladik 19unda b&s ye baslamayi dusunuyoruz

Archeageyi denedin mi? İlgilenirsen haber ver :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Denedim ya pek tutmadim :D
    Bns deyim birde rift oynuyoruz

• bns yada black desert e başlamayı düşünüyorum yandaş lazım
  • karaniler kullanıcısına yanıt
    Bns basladim mesaj at yandas

• Ben de Bns deyim de 14 levelım toplanıp nasıl bişeyler yapcaz bilmiyorum Mmo deneyimim nerdeyse hiç yok
  • Final Fantasy xiv'e beklerim
  • Bns indiriyorum şuanda türklerin çoğunluğu hangi sunucuda gerçi işten kızdan vakit bulabilirsem oynayacam işte 1 2 saat felan :D
  • Mmolarin cogu goreb bakimdan standarttir yani bns kolay aslinda sadece combolar cok oyunda seri birde oynariz yani ama oyun geneli solo diye dusunuyorum grup kurupta gorev yapamadim daha kimseyle :D
  • Denuedo kullanıcısına yanıt
    Bakalim bir o oyunada :D

• Leo Regulus L kullanıcısına yanıt
    Bende senin yandiklarindan vakit bulamiyorum pek oyuna ama geceleri oyunda olurum genelde 1 2 saatin yetmez oyuna yani bns ye :D

• Bakacağız artık hocam cuma geceleri sabahlamalar falan :D
  • Şu başlıktaki kocaman yanlış yazılmış yalnız yazısını gördükçe sinirlerim bozuluyor bu bölüme girmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raptory34

Mmolarin cogu goreb bakimdan standarttir yani bns kolay aslinda sadece combolar cok oyunda seri birde oynariz yani ama oyun geneli solo diye dusunuyorum grup kurupta gorev yapamadim daha kimseyle :D

B&S de level 30 a kadar group ihtiyacı olmuyor. ( ilk mapteki black narrow dungeon'u hariç) bu nedenle 30 a kadar level kasmak için gorup bulman zor. Ben mesela 30 a kadar hiç group a girmedim. çünkü gorup beni yavaşlatır. ama 30 dan sonra dungeonların %90 i gorup istiyor. 30 a kadar kastıysan sonrasında sürekli gorupla takıldığını ve gorup a ihtiyaç duyduğunu sende farkedeceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 29 Ocak 2016; 14:01:26 >
  • Nightful kullanıcısına yanıt
    Amacima ulasmisim o zaman dikkat cekmek icin yapilmis bir olaydi o basariya ulasmisim demekkide. Bize insanlarimizi gormus olduk. Ozgur bir forum istenilen yazilir ama su varki girip mesajini birakmissin tesekkurler genede :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.