Bildirim
YANLIZ MMORPG OYNAMAKTAN SIKILMADIN MI?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Yoo gayet iyiyim böyle. Gurupla hareket etmek sıkıcı asıl. Keyfime göre takılamıyorum öyle olunca. -
grupla gerekli yerlerde hareket edersin savaşlar zindanlar vs item yapmak gibi şeylerde güvenilir insanların olması güzel bişey o konuda. Gene gidip solo takılabilirsin istediğini yapabilirsin kısıtlama yok yani. -
2 kisinin bildigi sır sır degildir
Solo oynamak en zor ve eglenceli noktasidir mmorpglerin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun bir aradan sonra istanbul kıyamet vaktine tekrar başlamayı düşünüyorum. bu oyun herkesi sarmaz oyunu indir bak eğer düşünürsen mail at beraber sıfırdan başlayalım. -
Gorsel bakimdan iyi oyunlari oynamayi tercih ediyorum o oyunu oynadim ama yarim saat sonra biraktim aiona basladik 19unda b&s ye baslamayi dusunuyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: raptory34
Gorsel bakimdan iyi oyunlari oynamayi tercih ediyorum o oyunu oynadim ama yarim saat sonra biraktim aiona basladik 19unda b&s ye baslamayi dusunuyoruz
Archeageyi denedin mi? İlgilenirsen haber ver :) -
Denedim ya pek tutmadim :D
Bns deyim birde rift oynuyoruz
bns yada black desert e başlamayı düşünüyorum yandaş lazım -
Bns basladim mesaj at yandas
Ben de Bns deyim de 14 levelım toplanıp nasıl bişeyler yapcaz bilmiyorum Mmo deneyimim nerdeyse hiç yok -
Final Fantasy xiv'e beklerim -
Bns indiriyorum şuanda türklerin çoğunluğu hangi sunucuda gerçi işten kızdan vakit bulabilirsem oynayacam işte 1 2 saat felan :D -
Mmolarin cogu goreb bakimdan standarttir yani bns kolay aslinda sadece combolar cok oyunda seri birde oynariz yani ama oyun geneli solo diye dusunuyorum grup kurupta gorev yapamadim daha kimseyle :D -
Bakalim bir o oyunada :D
Bende senin yandiklarindan vakit bulamiyorum pek oyuna ama geceleri oyunda olurum genelde 1 2 saatin yetmez oyuna yani bns ye :D
Bakacağız artık hocam cuma geceleri sabahlamalar falan :D -
Şu başlıktaki kocaman yanlış yazılmış yalnız yazısını gördükçe sinirlerim bozuluyor bu bölüme girmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: raptory34
Mmolarin cogu goreb bakimdan standarttir yani bns kolay aslinda sadece combolar cok oyunda seri birde oynariz yani ama oyun geneli solo diye dusunuyorum grup kurupta gorev yapamadim daha kimseyle :D
B&S de level 30 a kadar group ihtiyacı olmuyor. ( ilk mapteki black narrow dungeon'u hariç) bu nedenle 30 a kadar level kasmak için gorup bulman zor. Ben mesela 30 a kadar hiç group a girmedim. çünkü gorup beni yavaşlatır. ama 30 dan sonra dungeonların %90 i gorup istiyor. 30 a kadar kastıysan sonrasında sürekli gorupla takıldığını ve gorup a ihtiyaç duyduğunu sende farkedeceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackbull42 -- 29 Ocak 2016; 14:01:26 > -
Amacima ulasmisim o zaman dikkat cekmek icin yapilmis bir olaydi o basariya ulasmisim demekkide. Bize insanlarimizi gormus olduk. Ozgur bir forum istenilen yazilir ama su varki girip mesajini birakmissin tesekkurler genede :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X