beyler ben banlandım ömür boyu artık takılmam bu foruma neden banlandığımıda bilmiom gerekçeleri yok elvada silkroad kardeşlerim size verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim
kardes insallah yöneticiler hatlarını anlr senin adına cok üzüldüm
AHA!!LA LA NE OLDU OLM YA ŞİMDİ NEDEN BANLADIN HACIM SEN?!
mussaka yardım et bana neden banlandımmmmmmm
yıllar yılı dert yolunda ne ilk nede sonuncuyum kahrediyor hayat beni acıların çocuğuyum banlama beni admin abi
kardes insallah yöneticiler hatlarını anlr senin adına cok üzüldüm
YÖNETİCİLERE Bİ TOPİC AÇ BÜYÜK HARFLERLE SÜSLE PÜSLE DİKKAT ÇEKSİN OKUYUP HATALARINI GÖRSÜNLER SENİN ADINA ÜZÜLDÜM
Hakikaten sebepsiz mi bu ban yani kimin nesine tepki verdin konu ne gerci hiçbi sebebi yoksa hakkını ararsın ( en azından bilgi) yoksa herkez bilir Yalnızsarkı yı imzana yazarsın yalnızsarkı die böyle devam edersin ben kac senedir uyeyim bak kac post um var
yyaw baş belaları diye konu açtım ondan sonra banlamışlar bence nedeni kısaltma küfür
neden yaw o yüzden banlanılırmı heriflr yazıyo banlamıyolar seni niye banlıyolar
ne bilim ben
şikayetlerinizi forum desteğe mail alarak iletiniz lütfen, cezalıyken alınan fake nickler üyeliğin tamamen kilitlenmesine yol açabilir dikkatlii olmalısınız_ forum desteğe mail atıp sordunmu neden ceza aldığını?
oğuz abiye attım musakkaya cvp gelmedi
Kısaltma da olsa küfür etmişsin. Bunun yasak olduğunu her yerde söylüyoruz. Ve ceza almana rağmen 2. bir üyelik aldığın normalde ceza süreni 2 katına çıkartabliriz. Ama bu seferlik sadece 1 hafta ceza alacaksın. Bir dahaki sefere yazdıklarına dikkat edersin. Bu üyeliğin de kilitlenecek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme