Şimdi Ara

Yann Tiersen konser bileti satmakda olan varmı yarın için

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yarınki yann tiersen konserine fazla bileti olan ve satmak isteyen arkadaşlar msj atarlarsa sevinirim.

• tükenmedi ama çok pahalı bence o fiyat.şöle biraz daha öğrenci işi bir fiyattan almak istiyorum:)
  • Konsere katılım azdı küçükçiftlik parkının yarısı dolmuştu. Yann tiersen hevessiz çıktı naz yapmadan tam 21:00 de sahnede idi yaklaşık 1.45 dk sahnede kaldı. gitar ağırlıklı parçalar çalındı rock konseri gibiydi kafa dinlemeye gitmiştim halen başım ağrıyor.
  • amelie'den çalmadı mı hiç? akordeon falan?
  • Hayir. Bayagi agresif parcalardi. Konserdeki ses duzenegi bence yeterli degildi. Konser alaninin her tarafinda akustik kotuydu. Ama parcalar guzeldi. sadece kemana dayali olarak "sur le fil" i caldi. Ayrica bir ropartajinda amelie ile hatirlanmak istemiyorum demisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçükçiftlik park'ın ses düzeni aslında iyidir ama kapalı olduğu zamanlar, opeth konseri harikaydı mesela kapalıyken.ayrıca niye öyle demişki amelie ile hatırlanmalı bence her müzik birbirinden harika ne de osla kimse ona başka müzik yapma demez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyrium -- 13 Temmuz 2010; 10:51:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drony

Hayir. Bayagi agresif parcalardi. Konserdeki ses duzenegi bence yeterli degildi. Konser alaninin her tarafinda akustik kotuydu. Ama parcalar guzeldi. sadece kemana dayali olarak "sur le fil" i caldi. Ayrica bir ropartajinda amelie ile hatirlanmak istemiyorum demisti

konuyu hortlatmak olucak ama :) amelie ile dünyaya duyurmuştur kendini. 2001 e kadar çıkardığı stüdyo albümlerinin satış rakamlarını en iyi kendisi bilir.. şayet öyle bir söz söylemişse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.