Şimdi Ara

yansıma özleliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arakdaşalr oyundfa yeni sayılırım... 70 lvl bir adama vurdum o bana vurmadı.. ben vurduk canım düşüyordu... bu neyden kaynaklanıyor.. charın özelliğimi yoksam kıyafettlerindemi bi özellik var....

bu arada TBC paketi almak istiyorum... Blood ELf de Shaman vamı?

• adam shamansa lighting shield die bi ozelligi var. sen vurdukça dmg yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güntülü

adam shamansa lighting shield die bi ozelligi var. sen vurdukça dmg yersin.
    warrior sa spell reflect de acmis olabilir :)

bloodelf de shaman yok. bloodelf acacaksan paladin,hunter,mage,lock,priest,rogue bunlardan birini secmen gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterHapLo

warrior sa spell reflect de acmis olabilir :)

bloodelf de shaman yok. bloodelf acacaksan paladin,hunter,mage,lock,priest,rogue bunlardan birini secmen gerekir.

Alıntıları Göster
    warrıorla shaman dısındada var.Mesela discipline priestde olabilir talentle shiled yüzde 50 dmg geri yansıtıyor,mage olabilir talentle fire yada frost dmg geri yansıtabiliyor yada paladınin eye of for an eye talentiyle speel critlediginde yüzde 30unu geri yansıtıyo karsıdakıne aklımdakıler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Painrunner

warrıorla shaman dısındada var.Mesela discipline priestde olabilir talentle shiled yüzde 50 dmg geri yansıtıyor,mage olabilir talentle fire yada frost dmg geri yansıtabiliyor yada paladınin eye of for an eye talentiyle speel critlediginde yüzde 30unu geri yansıtıyo karsıdakıne aklımdakıler bunlar

Alıntıları Göster
    rogueda da .. hm yok öyle bişey.

edit: BE de shaman yok. o bünyeyle shaman olamaz zaten onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 10 Aralık 2007; 18:00:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

rogueda da .. hm yok öyle bişey.

edit: BE de shaman yok. o bünyeyle shaman olamaz zaten onlar.

Alıntıları Göster
    Mage olabilir Moltem Armor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhanoom

Mage olabilir Moltem Armor!

Alıntıları Göster
    aha da druid de olabilir :) yazık lan rogue lere asfasfas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güntülü

aha da druid de olabilir :) yazık lan rogue lere asfasfas

Alıntıları Göster
    yanlız arkadas 1-2 defa vurmus. spell reflect sadece tek kullanım, 2.si icin cd beklemek zorunda. zaten arkadasin yazısından melee karakter izlenimi aldım. eger dogruysa spell reflection zaten ise yaramaz. tahminim shaman bi karaktere vurmussun. bahsedildigi gibi lightning shield sana dmg verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaGini

yanlız arkadas 1-2 defa vurmus. spell reflect sadece tek kullanım, 2.si icin cd beklemek zorunda. zaten arkadasin yazısından melee karakter izlenimi aldım. eger dogruysa spell reflection zaten ise yaramaz. tahminim shaman bi karaktere vurmussun. bahsedildigi gibi lightning shield sana dmg verir.

Alıntıları Göster
    Bence bu kesin molten armor.her vurduunda sana 75 damage verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Bence bu kesin molten armor.her vurduunda sana 75 damage verir.

Alıntıları Göster
    niye kesin.
    ya palaysa. herkez yalancımı çıkcak :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESancak

niye kesin.
    ya palaysa. herkez yalancımı çıkcak :P

Alıntıları Göster
    Ya paladin yada mage dir
    Palanid: retri aura
    Mage: molten armor

yanlız şöyle bişi var arkadaş vurdukça canım düşüor demiş. Fakat molten armor her defasında vurmuyor? Muhtemelen paladin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyHappyEnding91

Ya paladin yada mage dir

yanlız şöyle bişi var arkadaş vurdukça canım düşüor demiş. Fakat molten armor her defasında vurmuyor? Muhtemelen paladin :)

Alıntıları Göster
    shaman bence. :) zaten etkilenip be shaman var mı yok mu die sormus :)
  • quote:

Ya paladin yada mage dir

Alıntıları Göster
    kesin paladindir:D ben 1v1 de boru gibi durunca bile bazen karşı tarafın canı %70 e inior:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthalion

kesin paladindir:D ben 1v1 de boru gibi durunca bile bazen karşı tarafın canı %70 e inior:D

Alıntıları Göster
    Her vurdukca canı düsüyosa kesin paladin retri aura ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenup

Alıntıları Göster
    herkes retri aura diye bahsetmiş ama sizmi yanlış biliyorsunuz yoksa benmi anlayamadım ama ben bunun Eye for an Eye talentiyle gerçekleştiğini biliyorum. yanlışım varsa düzeltin
    quote:

Orjinalden alıntı: Evrenup

• quote:

Orijinalden alıntı: Arthalion

herkes retri aura diye bahsetmiş ama sizmi yanlış biliyorsunuz yoksa benmi anlayamadım ama ben bunun Eye for an Eye talentiyle gerçekleştiğini biliyorum. yanlışım varsa düzeltin
    quote:

Orjinalden alıntı: Evrenup

Alıntıları Göster
    arakdaşalr mage deyildi... mageleri biliyorum... o büyük ihtimal leather mail gibi bişey giyoyordu... ve elinde axe vardı... benim canım 200 felandı 4 5 kere vurdum canım ölecek kadar % 10 a felan düştü... vurmayı kestim... adamın üzeri böyle elektrik parlıyordu... axesi de öyle... shamanlarda hehralde o sheldd etrafında dönen bişey sanırım.. etrafında dönen bi büyü yoktu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayG4 -- 11 Aralık 2007; 14:58:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayG4

arakdaşalr mage deyildi... mageleri biliyorum... o büyük ihtimal leather mail gibi bişey giyoyordu... ve elinde axe vardı... benim canım 200 felandı 4 5 kere vurdum canım ölecek kadar % 10 a felan düştü... vurmayı kestim... adamın üzeri böyle elektrik parlıyordu... axesi de öyle... shamanlarda hehralde o sheldd etrafında dönen bişey sanırım.. etrafında dönen bi büyü yoktu...

Alıntıları Göster
    buldum shaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Private

buldum shaman

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Private

buldum shaman

hadi beh :) harbi mi? :)

• quote:

Ya paladin yada mage dir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

Ya paladin yada mage dir

Molten armorda her defasinda düser vurunca,nasil vurmuyor dedin anlayamadim dostum,her fiziksel damage de 75 düser,crit de yapiyor hatta bazen 100-150 arasi düstügünü cok gördüm..

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

quote:

Orjinalden alıntı: Anilsey

Ya paladin yada mage dir

Molten armorda her defasinda düser vurunca,nasil vurmuyor dedin anlayamadim dostum,her fiziksel damage de 75 düser,crit de yapiyor hatta bazen 100-150 arasi düstügünü cok gördüm..

Alıntıları Göster
    shmanların videosunu izledim shaman deyildi kesin... çückü shaman o büyüyü atınca elektrik gibi etrafında 3 top dönüyor... benim gördüğümde öyle bir dönen bişey yoktu.. paladin olabilir... keşke ispet yapıp bakaydım aklıma gelmedi :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.