Şimdi Ara

YAPA'dan VAE Geçiş Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce TürkNet mesaj attı telefon basvurunuz yapılmıştır 4 iş günü sürecektir diye. Bugün TürkTelekom ankastreden kablo çıkardı. Şuan hala eski hattımdan gelen YAPA aktif. VAE alt yapı ne zaman aktif olur? Şuan yeni çıkartılan kablodaki hat aktif değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderlive -- 6 Temmuz 2020; 11:37:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, telefon başvurunuz onaylandıktan sonra internet başvurusunu yapıyoruz. İnternet başvurusu ortalama 2 iş günü içinde tamamlanıyor. İnternet başvurusu onaylandıktan sonra ankastre bağlantısı için ekiplere bilgi veriyoruz.
  • Ankastreden kablo çıkardılar ama?

• Geçmeyin arkadaşlar siz siz olun ucuz diye bu firmaya geçmeyin. Sonra ortada kalıyorsunuz. 5 gündür talebimi gerçekleştirmelerini bekliyorum. Gerçekleştirmeyi bırakın cevap bile vermiyorlar.

• wonderlive W kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VAE geçiş sürecinizi kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Bugün başvuruyu yapalı 13 gün oldu. Hala gecisim sağlanmadı. Firmanıza güvenip 3 tane arkadaşımı geçirdim. Yarın birgün bunlarda talepte bulunacak beni mahcup ettiğiniz için teşekkürler TurkNet 😊

Merhaba, VAE geçişinizi tamamladık. VDSL geçişi içinde işlem sağlayarak bilgi vereceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuan VDSL internetim aktif. 35Mbps alıyorum. Hattım 125Mbps destekliyor. hattımı 100mbps yaparmisiniz?

https://turk.net/online-islemler/ üzerinden 10 TL fark ile Özgür İletişim Ekstra paketimize geçiş yapabilirsiniz.
  • En uygun paketten yararlanmaktasiniz. Diyor geçiş yapamıyorum.

Merhaba, kontrol edebilmem için açtığınız kayıt numarasını PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.