|
Yapa dan vae geçtik hız sorunu çıktı (2. sayfa)
-
-
Modem değerlerim
ve aldığım hız
uğraşmaktan sıkıldım böyle kullanayım
-
Merhaba, net uzmanımız gönderdiğiniz test sonuçlarını network ekibimiz ile paylaştığını iletti. Onlardan gelecek olan bilgiye göre gelişmeleri sizinle paylaşacak. -
tamam bekliyorum
-
Modem 102bin kbit'de yani 100mbit hızla buluşuyor, alt yapısal bir sorun yok hat mükemmel ama ilk başta hattınıza 102mbit tanımlanmıştı, şimdi 88mbit tanımlamışlar, pirince gidecem derken evde ki bulgurdan olmuşsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, abonemiz kendisi istediği için hattı 88 Mbps olarak güncellemiştik. Talep etmesi durumunda tekrar 102 Mbps olarak güncelleme yapacağız. -
Evet hocam farkettim, işinize karışmak gibi olmasın bence hatla alakalı birşey yok, hat mükemmel Allah herkese böyle hat nasip etsin
-
bencede hat mükemmel ama hız bu şekilde
buda modem degerleri
-
Merhaba, hattınızla ilgili kontroller devam ediyor. Net uzmanımız gelişmeleri sizinle paylaşacak. -
size güveniyorum ama ramazan bey konuyu kapatmak istiyor
-
Net uzmanımız size arama yapmış ama ulaşamamış. Müsait misiniz? Tekrar arama yapması bilgisini verebilirim. -
Sabit numaramızdan arayabilirler
sabit numaramız da türknet e ait
-
Sabit telefon numaranızdan arama yapılması için bilgi verdim. Net uzmanımız dönüş sağlayacak. -
Burdan turknetdestek arkadaşımıza teşekkür ediyorum ve arkada çalışan ramazan bey e teşekkür ediyorum önceki günkü telefon konuşmamız dan sonra tekrar yapılan çalışmalardan sonra artık stabil hız almaya başladım
dün ramazan bey e yazdım çalışmanın devam ettiğini söyledi.
Sonuç nedir ne oldu neden hızı alamıyordum bende merak ediyorum.
işin özü sorunu çözmek için turknet elinden geleni yaptı
Teşekkürler
-
Merhaba, sorunun çözülmüş olmasına sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X