merhaba bir hafta önce t7 kabin aktif oldu mecburen yapa dan vae geçtik tanımlanan hız 100 mb ama bize gelen en iyi 30 mb bunun için arıza kaydı oluşturdum bir türlü verim alamadık bilgisayardan dediler kablolu hız test yapın dediler bu hız testi ni kablolu yapıyoruz açıkcası ne kablolu ne wifi den hızı arttıramıyoruz modem arayüzünde yüksek hızı görüyorum bu değerlerde biryerler de sorun var? başka modem ile denedim aynı sorun devam ediyor ayrıca yoğun kullanım da yok bu da detaylar sizce sorun nereden kaynaklanıyor hız testi yapılırkan ilk tavan yapıyor sonra değer düşüyor |
Yapa dan vae geçtik hız sorunu çıktı
-
-
destek kaydı da açıldı ama sonuç yok
destek 49227145
yapılanlar boş vakit de 20 şer dakika ile test yapıldı
ve bütün testler kablolu olarak yapıldı
test resimleri atıldı başka bilgisayar da denendi
diğer aboneliğimizdeki modem ile tekrar testler yapıldı
maalesef sorun devam ediyor
ama bu resimde birşey de sorun var
burda gözden kaçan birşey olduğuna eminim
bu değerlere göre hatta sorun olmaması gerekiyor
destek ekibi kablo dan olabilir bile dedi
-
Merhaba, hattınızı kontrol ettiğimde modem şu anda 102 Mbps' de buluşuyor. Tekrar hız testi yaparak kontrol eder misiniz? -
modem ayarlarında bende görüyorum ama pıratik de yok
oim deki ramazan bey kibarca bu şekilde kullan diyor
-
Hızımı 75 mb düşürmelerini önerdim birde öyle deneyeceğim
bu arada bağlantı hep eternet üzerinden sağlanıyor
farklı modem ile denendi
başka bilgisayar ile denendi
yani tüm seçenekleri denedim
-
Denedikten sonra sorun devam ederse bilgi vermeniz durumunda bende net uzmanımız ile paylaşacağım. -
Tamam işlem yapmalarını bekliyorum
-
Malesef değişen birşey olmadı
-
kullanıcı adına tanımlı hız düşük pakette kalmış. onun güncellenmesi lazım 5 senedir aynı sorun şaka gibi ya halen bunların olduğunu görmek. inanılır gibi değil.
hattınızı niye 75e düşürdünüz. tekrar 100/8 yaptırıp hız profilinizin güncellenmesini isteyin. modemle hatla bir alakası yok. hız profiliniz güncellendikten sonra dsl bağlantısı kopup tekrar gelmesi lazım gelmezse siz kapa aç yapın.
modeme girdiğiniz kullanıcı adına da paket hızı tanımı yapılıyor. 100/8, 50/8 75/8 35/6 gibi.
Ramazan P. nin de sizin şikayetinizi okuduğunu hiç zannetmiyorum. Bot bile olabilir hazır metni otomatik atıyor. Bot değilse insanları sinirlendirmekte çok başarılı olduklarına şüphe yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 4 Ocak 2022; 12:7:57 > -
Dediğinizi yaptırmaya çalışacağım altyapı yeni yapıldı bütün bağlantılar yeni sadece hız düşük
bir türlü anlam veremedim
-
Merhaba, konu ile ilgili aktif destek kaydınız varsa numarasını paylaşır mısınız? -
destek no: 49227145
-
Destek kaydınıza yaptığınız güncelleme ekiplere iletildi. İşlem yapıp sizi bilgilendireceğiz. -
hızı 100 dedim 10 mb yapmışlar
-
100 mbps olarak güncellendiğini görüntüledim, tekrar kontrol edilmesi için bilgi verdim. -
modeme gelen hız onbinikiyizyirmiyedi (10227) değilmi benmi yanlış okuyorum
upload ise üçbinotuzyedi (3070 )
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismetgg -- 3 Ocak 2022; 13:20:19 > -
Benzer içerikler
- turknet altyapı haritası
- pon ışığı yanmıyor
- turknet şikayet
- snr margin kaç olmalı
- türknet whatsapp
- internetim çok yavaş
- statik ip
- en hızlı internet
- turknete geçiş
- smartyfi nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X