Karaktere 6-7 ay kadar sadece 2 haftada 1 kere ölmesin diye girdim. O zamanlarda da iş, yeni yetenek vs. hallettim. Şu anda karakterim 21 yaşında ve 4.800 $ maaşla doktor olarak çalışıyor. Yeteneklerim de bunlar. Daha neler yapabilirim oyunda? 1-2 ay için VIP almayı düşünüyorum. Açık yetenekler Temel Tıp *** Temel Şarkı Söyleme ****** Temel Bestecilik * Temel Telli Enstrümanlar ****** Elektro Gitar ****** Temel Sanat ve Dizayn *** Temel İllüzyonizm ****** Temel Dansçılık ****** Temel Seksapel *** Breakdance yapmak ****** Profesyonel Dansçılık ******* Vokalistlik Temel Şovmenlik ****** Sahne İllüzyonizmi ******* Profesyonel Şovmenlik ****** Alev Üfleme
Kişisel yetenekler Temel Dövüş Sanatları Rock ****** Temel Davranış ***** Graffiti Boyama **** Temel Fotoğrafçılık Temel Albüm Yapımcılığı
müzik kariyeri için gerekli yetenekleri 10* yaparak kariyer yapabilirsin
Hocam iş falan yalan hepsi ben oyunu bırakalı 2 sene oluyor ama git hayvan yakalama yeteneklerini öğren bi kafes al bir ildeki pet shopa bak git en pahalı hayvanlardan yakala sat acayip para geliyor bu arada müzik kariyerini biraz daha geliştir grubunda dünya turuna çık art arda 2-3 kez işte ondan sonra yapçak bi şey kalmıyo gerçekten Ben sonrasında antika piyasasına girmiştim ucuza alıp pahalıya satma gibi yada kendin için
Grubum falan yok malesef. Fazla ilglenecek vaktim olmadığı için sadece yetenek kasıyorum.
O zaman oynamanın da bir anlamı yok zaten
Vip herşey değil diyenler var ama aslında herşey vip. bir çok özellik vip ile birlikte geliyor çünkü.
oyunda yapılabilecek çok şey var, müzik kariyeri yapabilirsin 1 yıl idare eder seni 1 yılda zirve yapıp sıkılır bırakırsan suç kariyeri yapabilirsin araba vurgunundan gaspına hırsızlığından adam yaralamaya... popmundo evrenince her şehirde ün yapmış bütün pölislerden kurtulmuş bir efsane olabilirsin(aynı şey polislik içinde geçerli), oda sıkarsa antika ile uğraşabilirsin, bunların harici ölüler gününde zombi peşinde koşabilirsin doktor kariyeri yapıp 10000 hasta başarısının peşinde koşabilirsin,grafiti,itfaiye başarılarının peşinde koşabilirsin... vs vs yapacak tonla şey var hiçbiri işine gelmiyorsa zehir iç gitsin
Bıraktım bende bi kaç hafta önce bu oyundan bir halt olmaz beyler çok çok yavaş gelişiyoruz ve yapacak hiçbirşey yok zevk vermiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: İtalian Stallion*
Bıraktım bende bi kaç hafta önce bu oyundan bir halt olmaz beyler çok çok yavaş gelişiyoruz ve yapacak hiçbirşey yok zevk vermiyor.
Tabi sabır işi biraz Zaten bu oyun fazla zamanınızı almayacak bir oyun. Hayatınızın günde 10dk'sını ayırarak kendinize küçük bir farklılık yaratabilirsiniz
Haklısınız günde 10dk bakmak yetiyor boşuna girmeyeyim dedim bende silinsin hesap zaten çokta gelişmedim çabuk sıktı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme