Bildirim
Yaparsam ban yermiyim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yersin temizinden -
%100 yersin arkadışım öyle vac yedi sinirden steam hesabını sattı -
Yukarıdaki arkadaşlar neye dayanarak yazmış bilmiyorum da teknik olarak vac oyun sırasında çalışan şüpheli uygulamaları takip eder bu sayede koruma sağlar.
Ses dosyalarını değiştirmek banlanmaya falan neden olmaz. Zaten sana ekstra bir yetenek sağlamıyor oyunda. Fakat bu değişikliği bir programla falan yapıyorsan bilemem. -
Oyun dosyalarını değiştirmek sana avantaj sağlasada sağlamasada potansiyel ban nedenidir sistem onu tam ayırt edemez ve hertürlü risk vardır tıpkı oyun açıkken achievement maanager'ın altta açık olması gibi teşvik etmeyin milleti...quote:
Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR
Yukarıdaki arkadaşlar neye dayanarak yazmış bilmiyorum da teknik olarak vac oyun sırasında çalışan şüpheli uygulamaları takip eder bu sayede koruma sağlar.
Ses dosyalarını değiştirmek banlanmaya falan neden olmaz. Zaten sana ekstra bir yetenek sağlamıyor oyunda. Fakat bu değişikliği bir programla falan yapıyorsan bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Şubat 2019; 9:50:43 > -
SAM'i defalarca kullandım kaç yıllık hesabımda ki hileden nefret eden bir insanım single oyunda kullandım zaten. Bence yanlış bilgi vermenin lüzumu yok. Official dosyaları değiştirmenin bir riski yok.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
Oyun dosyalarını değiştirmek sana avantaj sağlasada sağlamasada potansiyel ban nedenidir sistem onu tam ayırt edemez ve hertürlü risk vardır tıpkı oyun açıkken achievement maanager'ın altta açık olması gibi teşvik etmeyin milleti...
Alıntıları Göster -
Bir tanıdığım oyun grafik dosyalarını değiştirdiği için ban yedi. Ben oyunun dosyalarına müdahale ettiğin takdirde ban sebebi diye biliyorum. -
online oyunda vac güvenli bir servera girersen ve altda SAM açıksa banlanma şansın yüksek..
single'da birşey olmaz bende kullandım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 25 Şubat 2019; 18:44:17 > -
Aslında CO-OP oyundu. Killing Floor oynarken kullanmıştım adam gibi vakit kaybetmeden survival yapalım diye. CS:GO achievementları için de kullandım zaten onlar katkı sağlamıyor laf olsun diye açmıştım.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A
online oyunda vac güvenli bir servera girersen ve altda SAM açıksa banlanma şansın yüksek..
single'da birşey olmaz bende kullandım
Bana hala orijinal dosyaları kullandıktan sonra ban yenileceğini düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 25 Şubat 2019; 19:22:37 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X