|
Yapay zekâ düşündüğünüzden çok daha fazla yerde: GPT-4 dünyayı değiştiriyor
-
-
Bu arada bu modelin mimarisini paylaşmıyorlar. Artık openai'ın openlığı falan kalmadı, iş iyice ticarileşti.
-
Neden ticarileşmesin? Ben olsam tek kaynak paylaşmam kimbilir ne emekler var
-
Kim bilir ne emek var ama o emekleme bilgilerini hep bizlerden insanlardan aldilar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok haklısın da bundan da kaçamıyoruz işte. Ya karikatür olacağız mağarada yaşayıp kedi çişi içiyor diye gazetelere manşetimizi atacaklar ya da tuvalette haber okurken hayvani reklama ve sapıklara taş çıkaran takiplere maruz kalacağız.
buna birgün birileri dur demeye çalışacak ta durdurulamayacak noktayı geçtik. Her dünya kadar büyük teknoloji şirketinin geliri reklama bağlı, onlara reklamverenler ve kafası çalışmayan diğerleri dersek artık durdurabilecek güç kalmadı şu durumdan çıkamayız.
nokia symbian da geliştiricilerin reklam alma verme takip meselelerini kestirip attığı için hiç uygulama alamadı, apple ise tam tersini uyguladığı anda appstore uygulama içinde kaldı anında zengin oldu çıktı herifler, şimdi nokia komediye dönüştü bu durumda.
-
Bu teknoloji önemli olduğu kadar bir yandan da tehlikeli olabilir bence. Her boyutundan ele alınmalı bence.
-
Ticarileşmesin demiyorum, normal bir süreç bence de. Ama adına open koyduğun zaman insanlarda open source beklentisi oluyor. Şirketin güncel hali kuruluş felsefesine tezat hale geldi sadece.
-
Dijital kölelik loading...!
-
dolaptaki humusu ekmeğe sür demiş; milletin tepkisi: oooow
parayı görünce kalkmıştır.
-
2020 covid , 2021 coin , 2022 metaverse şimdide 2023 de yapayzeka. 2024 de başka birşey çıkar. -
2020 covid , 2021 coin , 2022 metaverse şimdide 2023 de yapayzeka. 2024 de başka birşey çıkar. -
yapay zeka müşteri hizmetlerinin normal insan müşteri hizmetlerine göre çok daha fonksiyonel ve işlevsel olacağı çok açık.
-
Yapay zekayı konuşacak son ülkeyiz. Depremle selle uğraşıyoruz. Sene olmuş 2023.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen metaverse ne oldu
Allah sonumuzu hayır etsin
Twitter'da da vardı böyle floodları seviyorum.
Bence yapay zeka olmasi guzel birsey.. en azindan zekasi var olmayanlar oy kullaniyor mesela.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- wolfs hangi platformda
- instagram hesabıma giriş yapamıyorum
- müzik indir
- instagram seni engelleyen kişinin profilini görme
- whatsapp yedeklenen mesajları geri getirme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X