Şimdi Ara

Yapay zeka destekli Samsung TV'ler 7 yıl güncelleme alacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapay zeka destekli Samsung TV'ler 7 yıl güncelleme alacak
    Samsung, AI Smart TV’leri için 7 yıl ücretsiz Tizen OS yükseltmesi sunarak pazar liderliğini sağlamlaştırmaya çalışıyor. Samsung, Akıllı TV pazarında lider konumda olsa da çinli rakipleri özellikle de TCL ve Hisense, yapay zeka destekli TV modelleriyle rekabeti kızıştırdı.

Ayrıca Bkz.Ekranlarda yapay zeka çağı başlıyor: Samsung 2024 Neo QLED, MICRO LED, OLED ve Lifestyle TV'ler hakkında her şey!

Samsung AI TV'ler 7 yıl Tizen güncellemesi alacak

Samsung, 7 yıl ücretsiz güncelleme hizmetini başlangıçta 2024 Mart ayında piyasaya sürülen TV’lere, ardından 2023’te çıkan bazı modellere verecek.

Samsung, 19 yıldır Akıllı TV pazarının lideri

Pazar araştırma şirketi Omdia’nın verilerine göre, Samsung bu yılın ilk yarısında küresel TV pazarının %28.8’ini ele geçirdi. Şirketin bu başarısı 19 yıldır sürüyor. LG, %16.6’lık pazar payıyla ikinci sırada yer alırken, Çinli rakipleri TCL ve Hisense -birlikte- %22 pazar payına sahip.

Samsung'un son açıklamasına göre, Tizen 2023 sonu itibarıyla 270 milyon Samsung Smart TV'ye güç veriyor. Bu sayı 2015'te 50 milyondu.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2024/08/23/samsung-confirms-7-years-of-tizen-os-upgrades-on-ai-smart-tvs/

• tizeni kim ne yapsın samsung :D

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    TizenOS'in TV dünyasındaki egemenliğinden haberiniz yok sanırım. Bugün Google Android TV ve Apple TvOS işletim sistemi için çıkan uygulamalar Tizen ve LG WebOS YV'lere de geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung, şu Tizen'i adam etseydin ne potansiyali vardı.

• Televizyonlar maalesef çok pahalı kazık kadar fiyatlar. Televizyonunhz varsa Apple TV alıp akıllandırmak çok daha mantıklı bir seçenek. Parlaklıkmış kontrastmış hz miş bunlar anca sinefillerin esporcuların arayacağı lüksler.

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt
    2 tane LG televizyonum var. Samsung bilmem ama söyledikleriniz LG için doğru değil. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Android uygulamaları için söyleyeyim Lg için çıkan uygulamalar çok ama çok yetersiz. Bu yüzden LG oled alıp üstüne de Tv Box kullanıyorum.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt
    LG TV'leri kullaman çevremden uygulamalar konusunda bir şikayet duymadım, bahsettiğim genel olarak popüler olan içerik tüketim platformları. İnsanları yanlış yönlendirmek gibi bir niyetim yok, kimseye TV tavsiyesi vermiyorum. Bu markaların güncel olmayan TV'leri pek çok yeni yazılımdan faydalanamıyor. Mesela bizde de eski bir Samsung TV var, uygulama olarak ablamlardaki yeni modelin uygulama sayısıyla karşılaştırdığımda yeni cihaz oldukça önde. Herkes ihtiyaç duyduğu uygulamalara göre araştırmasını yapsın.

• Samsung gerçekten zirve tv'de

• Saw10 S kullanıcısına yanıt

Fiyat olarak zirve doğru daha pahalısı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 sene ve samsung tv dayanma süresi... Eski tvleri belki ama yenileri maalesef kalite anlamında yaramaz. İki tvden birisi geri dönüyor arkadaş. Yapaylık desen had safhada. Bunlar şahsi fikrim.. Alan hayrını görsün inşallah.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Daha yeni tvde indirim yaptılar 50k'ya en iyi 4k led tv alınabiliyor bilmiyorsan yorum yapma

• Saw10 S kullanıcısına yanıt

samsungun leş gibi tizen arayüzü en iyisi mi ahahaha tamam sen baya bilgiliymişsin bu konuda ikna oldum

• Tizen'de arayüz iyi değil, ancak android TV'lerdeki dahili androidden(box değil dahili donanım) daha akıcı ve verimli çalışıyor açıkcası, korsan kullanıyorsanız her uygulama yok orası eksi.

Ancak bana da o işler için stremio yetiyor, onun olması yeterli. Gerekli tüm platformlar da var. S serisi OLED'lerde de yağ gibi akıyor. İşimi görmese çoktan gidip Apple TV almıştım.

• Android tv varken tizen i kim neyapsın uygulama bile yüklenmiyor eski nokia telefonların işletim sistemi gibi.

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Tizen gayet iyi ben 2024 kullanıyorum çok hızlı

• esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

Bizdeki 10 küsür yıllık televizyonu, android kutu ile akıllandırdık. Tv görüntü vermeyene kadar aynı cihaz ile devam Yapay zeka destekli Samsung TV'ler 7 yıl güncelleme alacak 

• [F][u][r][k][a][n] [ kullanıcısına yanıt
    Ben de 2008 model Samsung LCD televizyonumda Playstation kullanıyorum. 2023 model LG G3 OLED var ama aralarında abartı fark hissedemiyorum.

10 senelik ikinci el TV almak bütçeyi korumak için daha iyi bir seçenek eğer görüntü kalitesi çooook önemli değilse ki Panasonic plasmalar şuan bile çok iyiler.

• TV sektöründe genel olarak iç yazılımlar çok kötü. Android TV de uygulamalar iyi çalışıyor ancak RAM/ROM miktarı yetersiz olduğu için bir süre sonra takılma ve donmalar başlıyor.

TV ler halen 1.5 gb gibi komik ram miktarları ile geldiği sürece hiçbir ilerleme kaydetmez bu sektör. 8 gb / 16 gb ram'e sahip bir model de yok gibi henüz.

Yapay zeka destekli Samsung TV'ler 7 yıl güncelleme alacak

Bu tizen işletim sistemine sahip Samsung TV nin sahip olduğu RAM / ROM kapasitesi. Bu cihaza değil 7 yıl 10 yıl güncelleme verseniz yükleyeceğiniz ve kullanacağınız uygulamaların performansında hiçbir ilerleme olmaz.

• 2023 model S90C'ye de verirler umarım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.