|
Bildirim
Samsung gerçekten zirve tv'de
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Fiyat olarak zirve doğru daha pahalısı yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Daha yeni tvde indirim yaptılar 50k'ya en iyi 4k led tv alınabiliyor bilmiyorsan yorum yapma < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
samsungun leş gibi tizen arayüzü en iyisi mi ahahaha tamam sen baya bilgiliymişsin bu konuda ikna oldum |
Tizen'de arayüz iyi değil, ancak android TV'lerdeki dahili androidden(box değil dahili donanım) daha akıcı ve verimli çalışıyor açıkcası, korsan kullanıyorsanız her uygulama yok orası eksi. Ancak bana da o işler için stremio yetiyor, onun olması yeterli. Gerekli tüm platformlar da var. S serisi OLED'lerde de yağ gibi akıyor. İşimi görmese çoktan gidip Apple TV almıştım. |
|
Tizen gayet iyi ben 2024 kullanıyorum çok hızlı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bizdeki 10 küsür yıllık televizyonu, android kutu ile akıllandırdık. Tv görüntü vermeyene kadar aynı cihaz ile devam |
TV sektöründe genel olarak iç yazılımlar çok kötü. Android TV de uygulamalar iyi çalışıyor ancak RAM/ROM miktarı yetersiz olduğu için bir süre sonra takılma ve donmalar başlıyor. TV ler halen 1.5 gb gibi komik ram miktarları ile geldiği sürece hiçbir ilerleme kaydetmez bu sektör. 8 gb / 16 gb ram'e sahip bir model de yok gibi henüz. Bu tizen işletim sistemine sahip Samsung TV nin sahip olduğu RAM / ROM kapasitesi. Bu cihaza değil 7 yıl 10 yıl güncelleme verseniz yükleyeceğiniz ve kullanacağınız uygulamaların performansında hiçbir ilerleme olmaz. |
|