Şimdi Ara

yapay zeka için bilgisayar müh mi yazılım müh mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

AI konusunda Google ne kadar ilerici ve önder ise teknokent o kadar geriden gelen bir takipçi olabilir anlamında, örnek olarak verdim orada ki onu da "AI için bilgisayar müh mi yazılım müh mi" sorusunun saçmalığına işaret etme amaçlı verdim. Böyle soru soran kişi eminim ki Peter Norvig'in "AI A Modern Approach" kitabının tek sayfasını dahi okumamıştır cunku AI sadece bölüm müfredatıyla öğrenilecek, olacak birşey değil. Sözkonusu kitap 1100+ sayfa ve 2 sömestirde ancak kapsanabilecek genişlikte. Örneğin bu kitabı standart müfredatına almış bir bölüm olsa ve konu sahibi AI için o bölüm iyi midir diye sorsa durum farklı olurdu.
    anladım hocam zaten AI alanında türkiyede iş bulamak çok zor çünkü çok az firma var

• P. Norvig'in kitabı gibi temel en az bir kitap bitir ve örnek bir AI uygulaması yap fakat uygulamanın tasarımı sana ait orjinal birşey olmalı ve gerçek hayatta gerçek birşeyler yapıp sonuç alıyor olmalı, o projeyi referans göstererek Google'ın yüzlerce açık AI pozisyonlarından birine başvur, ciddi aday olarak degerlendirilirsin. Burada Norvig'in kitabı ve Google'ı tabi ki bir örnek olarak verdim ve work permit gibi bürokratik engelleri gözardı ettim fakat konu anahatlarıyla böyle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.