< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yapay zeka ile oluşturulan ilk kısa filmin fragmanı yayınlandı (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Eski nesil animasyon/video AI'ları ile yapılmış, artefactlerden belli oluyor. Sora ile çok daha ilgi çekici şeyler çıkabilir, örnekleri buna göre çok çok daha iyi.
-
Utanmadan böyle bir şeyi üstün bi başarı gibi yayınlamışlar acayip rahatsız edici bir şey paint terk çizimleri bile daha başarılı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konusuz sektör yandı yapay zeka onları da işsiz bırakır
-
zekalık kısmı henüz erken. daha çok, çoklu veri analizi yapılıp akıllı sonuçlar üretilmesi. daha öğrenme safhasında oda çocuk zekası düzeyinde değil. örneğin çay bardağını öğrettikten sonra su bardağına geçildiğinde çocuk bunu algıladığı halde yapay zeka henüz bunu algılayamamakta.
-
Max cin isi utanmadan fragman yayinlamislar birde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
E zaten bu yapılıyordu bi bakıma, bizim (ulusal kanal dizileri) senaristler chatgtp'ye yazdırıyorlar..
-
Yapay zeka hem astigmat, hem miyom hem hipermetrop galiba. Film, izleyicinin gözünü bozacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huan8 -- 16 Nisan 2024; 13:11:03 >
-
Bu kadar vasat bir görsellikle ai sinemasına giriş yapılmasa iyi olurmuş. Son derece vasat ve yapay duruyor.
-
Daha emekleme aşamasında olmasına rağmen gelecekte bırak koşmayı, uçmaya başlayacağını her alanda gösteren Yapay Zeka'yı basit mantık bir bakış açısıyla eleştirmeniz de çok komik bir vaka. Sizinkisi, emekleyen bir çocuğa "bu daha konuşamıyor, ileride nasıl yürüyecek" diye eleştiri getirmek gibi absürt bir bakış açısı. Bu kafa yapısıyla Osmanlı zamanında ota boka "şeytan icadı, istemezük" diyen yobazlardan ne farkınız var? Yüzlerce yıl da geçse, nesil üstüne nesil de gelse hep bir kenarda bok atmak için fırsat kollama motivasyonunuz, zeka düzeyiniz ve bakış açınız hakkında gayet net bir sonuç veriyor aslında. Hadi eski dönem insanlarını bir nebze anlayabilirim, ellerinde yeterince bulgu, değişen dünyayı anlayabilecek argüman ve enstrümana sahip değillerdi, e be kardeşim, sene 2024 hâlâ mı daha cehalet? ))))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 18 Nisan 2024; 23:48:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vah yavrum müthiş okuduğunu anlamama ya da mabadından anlama kabiliyetiyle kendini ilerleme fedaisi pozlarına sokmuş:)) Tekrar söylüyorum yapay zekadan okuduğunu anlama eğitimi al, böyle yapay zekanın şu anki emekleyen halinin bile anlayabileceği sözleri anlayamıyor, herkesi gerici kendini ilerici zannederek cevap verdiğini sanıyorsun.
Eleştirmek bir şeyin gelişmesine engel olmaz aksine aksayan yönlerin farkına varılmasını sağlayarak gelişimin daha hızlı olmasını sağlar. Eleştiri olmayan yerde tatmin edici gelişme olması neredeyse mümkün değildir. O yüzden bütün projeler kullanıcılardan eleştiri toplar ve eleştirileri mutlaka değerlendirerek gelişimlerine yön vermeye ve hızlandırmaya çalışır. Yapay zekaya kendisi hakkındaki ağır eleştirileri yazsan senden çok daha olumlu şekilde değerlendirip karşılık verir o yüzden :))
Öyle geleneksel tiyatromuzdaki ibiş karakteri gibi şive yaparak kendi sahip olduğun sığ ve dar kafalı zihniyeti başkalarına yüklemeye çalışma da bu metni al (sana ağır, uzun ve anlaşılmaz gelecektir), en yakın yapay ya da doğal bir zeka bulup ne anlatılmak istendiğini anlamak için yardım al, başarabilirlerse anlatsınlar:)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyksl -- 19 Nisan 2024; 0:3:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ahaha Cem Yılmaz isminin büyüklüğü karşısında ezilip, büzülüp ama "dur en azından bir cevap verebileyim" diye ağır ergen modunda embesilce espri yapmaya çalışan, aşırı gergin bir Hasan Can Kaya haleti ruhiyesi gördüm yorumunda. İnsanlar eleştiriyormuşmuşta, yok eleştiri faydalıymışmışta... Bak sen, allah allah öylemişmiş, vay seni akıllı bıdık)))) Yahu bu kadar balık hafızalı olma, aç da bak bakalım ilk mesajlara insanlar ne yazmışlar; "iğrenç, berbat, kötü, tu kaka" gibi yorumlar. Gelmiş bana bunları insanlar eleştiriyorlar, daha iyisini yapmaları için yol gösteriyorlar diye savunuyorsun. Ahahahaa seni komik şey. Mesajlarda en ufak bir teknik eleştiri yok, keza sende de, kalkmış bu durumu eleştirdiğim için bana cevap yetiştirebilme hırsıyla, daha doğrusu Hasan Can motivasyonuyla hareket etmekten öte yapabildiğin hiç bir şey yok. Bilgin olmadığı bir konuda sırf tartışabilmek için tartışmaya çalışmak böyle bir şey sanırım. Seni gidi Don Kişot, ben yel değirmeni değilim, uyan dostum.)))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yapay zeka diye bir sey yok ki.. Dil modellerinin zekayla uzaktan yakından alakası yok. Bunlarla en fazla makale üretirsin mesela blog siten olur oturup kırk saat yazacağına, buna yazdırırsın sonra cıktıyı editlersin. Kullanım alanı bu olması gerekirken yani bir web master aracı olarak kullanılması gerekirken sıradan kullanıcıya zeka diye yutturdular hisse senetlerinden kar ediyorlar bir cesit dolandırıcılık olarak görüyorum.. Tam olmasa da dolandırıcılıga yakın..
Programlama diyorsan yine sablon olarak kullanılabilir belki basitce istedigin seyi buna söylersin bu yazar sonra cıktıyı kontrol edip kendin düzeltirsin zaman kazandırabilir yoksa buna güvenerek yazılım gelistirilmez zaten cünkü verdigi kodların %50'si zaten calısmıyor fakat mesela PHP diyorsun, cok bilinen standart görevleri yerine getiren kalıplar icin, yine de adamın kendine ait hazır kodları zaten vardır. Mesela DB'ye connection yapacaksın, kim oturup onu her seferinde yazar ki? Kendi koleksiyonundan komple alırsın. Ne bileyim DB'ye insert into yapacaksın update yapacaksın, db'den veri cekeceksin bunlar hep standart seyler zaten txt dosyalarında falan kendi kod koleksiyonun vardır alırsın pastelersin falan
Kendi kod koleksiyonuna güvenmek ve oradan almak varken neden bunlara yazdıracaksın o da tartısılır
Sonuc olarak en akıllıca kullanım senaryosu blog ve makale yazarlıgıdır. Fakat cıktıyı mutlaka düzenleyin cünkü eksik yanlıs bilgi verebilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Mayıs 2024; 9:27:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X