Şimdi Ara

Yapay Zeka Programcılığı bölümü var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 yıllık yani önlisans yapay zeka programcılığı bölümü Türkiye'de üniversitelerde var mı?

• O kadar düştük mu ya? Ben yapay zeka alanında çalışayım diye doktora yapacağım sen önlisans ile yapay zeka mühendisi olacağını mı sanıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olursa çok yanlış bir şey olur muhtemelen. Forumdaki siber güvenlik alanında çalışan ağabeyler önlisans siber güvenlik analistligi ve operatörlüğü için iyi şeyler söylememişlerdi mesela.

• Kardeşim sen neden yazdıklarımı farklı bir yöne çekmeye çalışıyosun.Nasıl 2 yıllık bilgisayar programcılığından DGS ile Bilgisayar/Yazılım Mühendisliğine geçiş yapılıyor.2 yıllık Yapay Zeka Programcılığı varsa DGS ile Yapay Zeka Mühendisliğine geçiş yapabilirim diye düşündüm.Yapay Zeka Mühendisliği var çünkü.(Belki yüksek puan alamam YKS'den 1 yıl boşa gitmesin diye düşünüyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 28 Şubat 2024; 20:55:39 >
  • Yani böyle bir bölümden nasıl bir beklentiniz var. Yapay zeka mı programlayacaksınız. Prompt engineer mi olacaksınız?

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yukarıda yazdığım gibi yksyi kazanamazsam dgs ile yapay zeka mühendisliğine geçiş yapabilirim.Hem yapay zeka hemde prompt çalışmak istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • turkuaz999 T kullanıcısına yanıt

Öyle bir önlisans bölümü yok , ileride açılma ihtimali de düşük .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.