Arkadaşlar 2 yıllık yani önlisans yapay zeka programcılığı bölümü Türkiye'de üniversitelerde var mı? |
Bildirim
Arkadaşlar 2 yıllık yani önlisans yapay zeka programcılığı bölümü Türkiye'de üniversitelerde var mı? |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kardeşim sen neden yazdıklarımı farklı bir yöne çekmeye çalışıyosun.Nasıl 2 yıllık bilgisayar programcılığından DGS ile Bilgisayar/Yazılım Mühendisliğine geçiş yapılıyor.2 yıllık Yapay Zeka Programcılığı varsa DGS ile Yapay Zeka Mühendisliğine geçiş yapabilirim diye düşündüm.Yapay Zeka Mühendisliği var çünkü.(Belki yüksek puan alamam YKS'den 1 yıl boşa gitmesin diye düşünüyorum.) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkuaz999 -- 28 Şubat 2024; 20:55:39 > |
Yani böyle bir bölümden nasıl bir beklentiniz var. Yapay zeka mı programlayacaksınız. Prompt engineer mi olacaksınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yukarıda yazdığım gibi yksyi kazanamazsam dgs ile yapay zeka mühendisliğine geçiş yapabilirim.Hem yapay zeka hemde prompt çalışmak istiyorum. |
Öyle bir önlisans bölümü yok , ileride açılma ihtimali de düşük . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |