Şimdi Ara

Yapay zeka ile fotoğrafçılık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce yapay zeka bir süre sonra meslek olarak fotoğrafçılığı ne derece etkileyecek? bu görselleri oluşturmak sadece birkaç dakikalık bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel_k -- 16 Kasım 2024; 15:11:8 >

• Sana şöyle açıklayayım;

Bu benim şahsen Stable Diffusion ile kendi çektiğim fotoğrafları kullanarak eğittim modelin oluşturduğu bir görsel.

• gidişata bakılırsa bir süre sonra ürün ve kurgu fotoğrafları için çekim yapmaya gerek kalmayacak. birkaç satırlık komut ile birkaç dakikada sonuç alınabilecek.

• İyi yönde etkiler. Geliştirir. Hızlandırır fakat yok etmez. Edemez :)

Yeni bir otomobil yada otobüs vs çıktı. Bunların çok gerçekçi 3D olarak görselleri hazırlanabiliyordu. Hemde fotoğraf çekiminden daha az maliyetli olarak.

Fakat yine de fotoğraf çekimi tercih ediliyor.

Moda tarafında ise modeller çoğu zaman bir ünlü ile "rol model"lerle çekiliyor. Bak bu markayı bu adam yada kadın kullanıyor imajı veriliyor. Yapay zeka ile

bunu yapmak şuan için mümkün değil.

Fakat bu tarz çekimlerde yapay zeka ile birlikte kullanılırsa daha ilginç ve güzel şeyler çıkacaktır. Maliyetler düşecektir. İşler hızlanacaktır.

Edit tarafı daha hızlı olacak.

Kapadokyaya gitmeden Kağıthanede çekim yapabilecek ve maliyeti düşürebileceksin :D

• Bir ajansım olsaydı şimdiden sanal modeller geliştirip, kliple reklamla meşhur edip aranan bir manken şarkıcı haline getirirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel_k -- 12 Aralık 2024; 23:50:33 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.