|
Yapı Kredi TLcard Size Özel Mart Kampanyası (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ms365Vergi ödemeleri dahil oluyor mudur acaba?
Kartla 3d ile yaparsan olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da bu kampanyadan hiç gelmiyor, tlcard kullanmamız mı gerekiyor aktif olarak ? 1-2 alışveriş yapsak bir sonraki ay dahil olur muyuz acaba ?
-
Yeniyse gelmez henüz beklemen gerek,eskilere sürekli gelir.
-
12 yıldır TL card var, akaryakıt kampanya vb. haricinde kullanmışlığım olmadığı için hiçbir hedef harcama kampanyası gelmiyor bana.
-
800 e 15 vermiş şimdi ben bunu kullansam mı kullanmasam mı ileride daha iyi puan gelir
quote:
Orijinalden alıntı: beyaz1616
800 e 15 vermiş şimdi ben bunu kullansam mı kullanmasam mı ileride daha iyi puan gelirbana da geçen ay 800/15 verdi bu ayda 9000/ 120 verdi.
-
QR kodu ile işlemlerde de buna benzer bir yöntem var mı acaba?
-
Eski Nuvo hesap olduğu için mi acaba? bana hiç gelmiyor bu size özel kampanyaları. Gelmeyen arkadaşlar nuvo hesap olanlar mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
800 verdiği ayı yaptın mı hocam yoksa pas mı geçtin -
quote:
Orijinalden alıntı: tesadufi
Eski Nuvo hesap olduğu için mi acaba? bana hiç gelmiyor bu size özel kampanyaları. Gelmeyen arkadaşlar nuvo hesap olanlar mı?Bende de nuvo hesap, eşimin de nuvo hesabı vardi sonra tlcarda döndü ikimizin de hesaplar ama ona geliyor bana gelmiyor.
-
500 ile başlamıştı. 900,1600 derken bu ay da 2900/45 gelmiş.
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
Arkadaşlar yurtdışı alışverişinin geçerli olması için belirli siteler var mı ? Alibaba, Amazon vb sayaç çalışıyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: tesadufi
Eski Nuvo hesap olduğu için mi acaba? bana hiç gelmiyor bu size özel kampanyaları. Gelmeyen arkadaşlar nuvo hesap olanlar mı?Eşimde de bende de nuvo zamanlarından kalma hesap var. İkimize de 2700e 40 puan kampanyası gelmiş. Dün tamamladım.
Şubat ayı için olan kampanyadan 370 TL puan kazandım ama Mart ta birşey gelemedi hala. Daha da gelmez herhalde. -
2500/40 gelmişti galiba harcama tutarı kötü ama havadan 40 iş görür
-
-
6500 / 200 -
quote:
Orijinalden alıntı: beyaz1616
800 verdiği ayı yaptın mı hocam yoksa pas mı geçtinyaptım. bu ay sürpriz oldu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X