< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapikredi emekli promosyonunu 7500TL yaptı. (5. sayfa)
-
-
Çaktırma
Yasal olarak yasak ancak alabilir. Şikayet ya da başka bir durum olursa sıkıntı yaratır ama herkes alıyor. Karar sana ait
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B35CB33EA -- 11 Ağustos 2022; 19:28:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam, annanem şekerbanktan maaş alıyor.Kendisi çok yaşlı olduğu için bankaya gitme gibi bir durumu söz konusu değil.Bacakları tutmuyor.Şekerbanktan zamanında promosyon almıştı bu yüzden bloke var taşıyamıyoruz.Bunu nasıl halledebilirim sizce ?
Noterden vekalet almanız gerekiyor. Yaşlı kişi gidemiyorsa tek seçenek bu. Bankaların maalesef eve hizmet gibi birşeyleri yok ama olması gerek. Tabii bizim ülkede bu da suistimal edilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben başka bankadan blokemi telefon ile kaldırdım.Sonra e devletten değiştim bankayı,değiştiğim yeni bankayı aradım telefonla halloldu.
-
E devletten değişince hesap otomatik olarak açılıyor mu hocam? Hiç hesabı olmayan birisi için.
-
Olmuyor.Yeni geçtiğiniz bankayı arayıp bazı şeyleri onaylamanız gerekiyor.Geçtiğiniz bankadan internet bankacılığı şifreniz varsa,ordan yapabilirsiniz.Ama ykb da çalışmadı bu mesela,müşteri hizmetlerini arayıp sözlü onay verdik halloldu.
-
Çok teşekkür ederm hocam
Sizede çok teşekkürler hocam @CUMHUR45
Şu an babam ziraat bankasından alıyor promosyonu biz yapı krediye taşımak istiyoruz. Hiç bankaya gitmeden direk uygulama üstünden taşıma olur mu arkadaşlar. Eski banka yani ziraat e gitmeye gerek var mıdır
Bunu ben de merak ediyorum. Ziraatin blokesi varsa bankadan kaldırmaya gerek var mı, yapı kredi hesap açtıktan sonra emekli referansı hangi kısımda oluyor. Ona göre kendime de yapı kredi hesabı açacağım.
-
Bankaya giremez olduk emekliler yüzünden sabah 6 da sıraya giriyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bloke varsa kaldırmanız lazım tabi ki ayrıca kredi varsa onu da kapatmanızı istiyorlar. Referans kısmı yapı krediye başvurmadan önce mobilden kod almanız gerekiyor o kodu başvuru sırasında görevliye veriyorsunuz.
-
Mobilden hesap açılışı için başvurduk kurye geldikten sonra kendim başvuracağım promosyon için mobilden veya internet şubeden kolayca halloluyordur umarım.
-Referans olayı mobilden başvururken yoktu maaş taşırken oluyor diye okudum doğru mudur kendime hesap açıp onun referansını kullanacağım da.
-Bu 500'e 150 nakit promosyon olayı sadece kredi kartı için mi geçerli?Oldu da kredi kartı aldık yıllık aidatı var mıdır emekli için ?
Telefonla halettik Promosyon ve otomatik ödeme kampanyasını yaptık.Referansı kodunu da kullandık e devlette hata veriyordu şimdi ayın 1'i olarak güncellendi ve yapı kredi gözüküyor maaş ödemesi olarak e-devlette de.
Edit:
Maaş taşıma için ilk e-devletten banka şube mi değişmek gerekiyor ziraatten promosyonu iptal ettim e-devlette banka değiştirilebilir diye gözükürken yapı kredi blokeli olarak gözüküyor mobilde.
E-devletten işleme bakayım dedim böyle diyor banka değişirken hangi gün yapmak lazım bunu borç çıkarıyor ziraatte promosyon iptali yapıp kalan parayı ödemiştim.
Alıntı
metni:"Maaşını T. Ziraat Bankası aracılığı ile 2.,3.,4. ve 5. gün almakta iken banka değişikliği talebinde bulunan hak sahiplerinden talebin gerçekleşmesi durumunda almış oldukları gün farkı ödemesi güncel maaş tutarı ile tekrar hesaplanıp borç olarak kesilmektedir. İşleminize devam etmeniz durumunda tarafınıza 518.04 TL borç tahakkuk ettirilecektir. Talebi gerçekleştirebilmemiz için işleme onay vermeniz gerekmektedir. İşleme devam etmek istiyor musunuz ?" İnternet şubeden girdiğimde YKB işlem yapabilirsiniz yazıyor ama sağ tarafta bulunan Banka değişikliği,promosyon işlemleri,şube değişikliği vs kısmı kapalı durumda aktif değil.
Son edit : Telefonla halettik Promosyon ve otomatik ödeme kampanyasını yaptık.Referansı kodunu da kullandık e devlette hata veriyordu şimdi ayın 1'i olarak güncellendi ve yapı kredi gözüküyor maaş ödemesi olarak e-devlette de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 22 Ağustos 2022; 10:58:37 >
-
Blokeyi telefondan kaldırabildim ve referans kodumu da verdim. Kendi payımı bekliyorum. Teşekkürler (:
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Emekliler de bayılıyorlardı sabahın köründe bankaya gitmekten.Sitemin emeklileremi?
-
YapıKredi iyi güzel de kredi kartı aidatını emekli maaş müşterisi olmamıza rağmen aldılar, iadesi için başvurdum 10 günü geçti dönüş bile yok kayıt halen açık. Daha ciddi bir sorunumuz olsa 10 gün açıkta bekleyecekler demek ki…
kişi adına sikayetvar a yazın en hızlı dönüş böyle alınıyor.
-
Kredi kartı ile 500 harcama promosyonu yatan var mı ?
300 e 100 vardı benım bir ay sonra yattı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X