< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapikredi emekli promosyonunu 7500TL yaptı. (2. sayfa)
-
-
Sabah gidildi, sistem bir hafta yok haftaya gelin denildi.
Bugün yapı krediden taşıyabilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Referans kodu kullanıldı 250₺ puan olarak mi gelecek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fast ücretli
-
bu ay eski bankaya yatacak zaten maaşlarınız. o artık bankanın uygulama şekline kalmış. bazıları hemen yatırır, bazıları maaş ile birlikte yatırabilir
-
babam şuan ziraat bankasından emekli maaşını alıyor. yapıkredi veya garantiye taşımak istiyorum. önce ziraat bankasına gidip ordaki anlaşmayı iptal mi etmem gerekiyor? direk garanti yada yapıkrediye gitsem ordan iptal edip geçiriyorlar mı hemen? bilen biri yardımcı olabilir mi?
-
Önce diğer bankaya gidip iptal edeceksiniz. Sonra yeni banka
Arkadaşlar birşey sorabilir miyim? Yaklaşık 1 ay önce babamın maaşını yapıkrediye geçirdik. O zaman promosyon 3750 tl idi. Babam maaşı 3 ayda bir alıyor. Promosyonu maaş zamanı yatacağını söylediler. Dolayısıyla promosyonu almadık. İtiraz etsek bize de 7500 tl promosyon verirler mi? Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üzerine verirler yani 3750₺ daha almanız lazım
Dün l,bugün başka bankadan yapı krediye taşıyabilen var mı
Teşekkürler hocam
-
Yapıkredi hesabı olanlar , uygulama üzerinden randevu alarak şubeye gidebilirler. Böylelikle şubede saatlerce beklemek zorunda kalmazsınız
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
250 nakit yatcak diye biliyorum ben referans olanlara 10 kişiye kadar olunailiyor yani 2500TL'ye kadar tabi referans kodu hep farklı olmak zorunda
-
Eski banka ile Protokol sonlandı, yine de ağustos maaşı eski bankaya mı yatacak
taşınan ay eski bankaya yatar
-
Sadece havale ücretsiz üstelik.Eft ücretsiz değil.Otomatik eft talimatı verirseniz o ücretsiz.Bugün bunu öğrenmiş oldum müşteri hizmetlerinden.Havale olarak aynı bankanın farklı hesaplarına para göndermenizi anlıyorlar,ücretsiz olan bu.
Bu büyük bir salaklık bankacılık açısından da.Demekki emekli maaş tutarı kadarını her ay başka bankaya otomatik eft talimatı vereceğiz ordan harcama yapacağız.Resmen parayı kaçırıyor banka.İlginç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X