Şimdi Ara

Yapıkredi HGS 1 TL (OGS Dönüşümünde ekstra 50 tl indirim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
5.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faydalandım, konu sahibine teşekkürler.

• kuveytturkten ücretsiz etiket aldım.

• Meticulous kullanıcısına yanıt

Ücretsiz almak için koşullar neler?

Bankanın sitesinde 34TL ücreti var yazıyor.

• kim o K kullanıcısına yanıt

gerçek ve tüzel firmalara özelmiş kampanya. ben bireyselde de var zannetmiştim.

• 12 Mart'ta Halkbank sms göndermişti size özel ücretsiz HGS diye. Siteden kontrol ettim bana özel değilmiş sanırım. Etiket için para alınmıyor fakat 61 TL bakiye yüklemek zorundaymışız içine. 61 TL bakiyeli ile HGS sahibi olduk.
    www.halkbank.com.tr
    Hızlı Geçiş Sistemi | HGS Ödemeleri | Halkbank
    https://www.halkbank.com.tr/tr/bireysel/odemeler/Odemeler/hizli-gecis-sistemi.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iptalinde geri iade ediliyormu acaba yüklenen tutar bilginiz varmı

• Mevcut OGS’yi alırken depozito ödeyip almış idik, OGS’ler iptal olduğuna göre OGS’nizin depozito bedelini iade edecek mi bu bankalar? Ben OGS’yi Ziraatten almış idim ve aracımda HGS de mevcut yani OGSÇyi HGS’ye çeviremem, iade edip depozitomu almak istiyorum, görüşen/bilen var mı ne yapacağız?

• Konu sahibine tesekkurler. Ilkkez hgs icin 1 tl karsilinga aldim.

• Dün şubeden 1 TL karşılığında aldım. İsterseniz mobilden de başvuru var. Kargo ile gönderiyorlar.
    Eğer OGS dönüşümü ise ücret alınmıyor.
    Maaş bankam değiştiği için kullanmadığım hesabıma HGS bağlıydı. Ne zamandır değiştirmek istiyordum. İyi oldu.
    Eskisini iptal etmek gerekiyor. İçindeki bakiye hesaba yatıyor. Görevli 1 ay süresi var dedi.

• B#K B kullanıcısına yanıt

malesef hocam bilgim yok

• samiyenhell S kullanıcısına yanıt

Merhaba. YKB' den yeni alınan HGS' ye hemen yükleme yapma zorunluluğu varmı? Yukarıda bir forumdaş Halkbank' tan aldığı etikete 61 tl. yükleme yapıldığını yazdığı için merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 26 Mart 2022; 22:36:15 >
  • Hocam en az 50 tl ilk yükleme tutarı. 50 tl altına düşünce en az 50 tl otomatik yükleme. PTT tarafından belirlenen tutarmış. Bankayla ilgisi yok dediler.

@cengos07

• Ben başvuru yaptım ama kargoyla mi yollayacaklar anlamadım olayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehmengineer E kullanıcısına yanıt

onu ben de anlamadım ama başvuru henüz onay aşamasında, herhalde onaylanınca teslimat konusunda bir detay olur int şubesinde (tahminim adrese gelecektir, adres bilgisi de istiyordu çünkü. gerçi etiket işe yaramıyor, sistemde olup kendisi fiziken olmasa da olur gibi. ben diğer araçta etiketi yapıştırmadım plakadan okuyup düşüyordu sistem)

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Gecen sene almıştım hocam hiçbir bilgilendirme gelmeden Cat kapı adrese geliyor uygulama üzerinde durumunu da göremiyorsun.Süreç olarak 2-3 gün sürüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samiyenhell S kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler.

• Cordarone kullanıcısına yanıt
    Hocam ist.a arada gidiyoruz şuan alsak sonraki kullanimda gecerli olur mu yoksa alma ve kullanim mi 31 mart son?

• Ben Antalyada kullanmadigim icin bilmiyorum da hocam bu normalde zaten bakiye yuklendiginde kullanilmiyor mu yani bakiye yuklemesi mi ekstra ucretli bu sağlanan avantaj ne olmakta?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Kampanya kapsamında HGS etiket ücreti ödemiyorsunuz hocam , kampanya yokken HGS etiketi almaya kalktığında o etiketin de bir bedeli oluyordu (30-40-50tl gibi)

• iki tane aldım ilk yüklemeyi biraz fazla yaparsanız bence daha iyi 50 yüklüyorsun ilk kullanımında bir elli daha yüklüyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.