Şimdi Ara

YapıKredi NUVO (Şubesiz Bankacılık) 25 tl puan Mart ayı için yeniden (1045. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.935
Cevap
250
Favori
695.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nuvo kartın içindeki puanlar silinir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarin mi kapanacak yoksa 11 indemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı evemi teslim etmek zorundalar yoksa posta kutusuna da atabilirler mi?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    İmza karşılığı verilmek zorunda.
  • arkadaşlar bu sabah nuvo dan mesaj geldi. Bilgi: Degerli musterimiz, Nuvo Internet ve Mobil Bankacilik kanallari 11.06.2017'den itibaren hizmete kapanacak olup ayni kullanici kodu ve sifreniz ile, hesap isletim ucreti, havale ve EFT muafiyetlerinizi kaybetmeden Yapi Kredi Internet ve Mobil'i kullanabilirsiniz. Bilgi icinhttps://ypkrd.co/sf Mersis:0937002089200741 B002

• Konu klitlenmeli zira artık Nuvo diye bir şey yok.
  • Yeni karti gelen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

YapıKredi NUVO (Şubesiz Bankacılık) 25 tl puan Mart ayı için yeniden

Onaylayalım mı ? Elimizdeki avantajlardan olmayalım. Ben bu onaylıyorum işlerine hiç güvenemiyorum ya..

AYnen Eniştem beni niye öptü

Vede biz talep etmeden bize yapıkredi kartı gönderiyorlar.Var bir bit yeniği istemiyorum dediğim halde geliyor zaten geri postalayacam almıyacagım

• fikobari F kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderdikleri kart YK TL kart değilmi ? Ne farkı var ? Sonuçta kredi kartı değil sanırım. Kart aidatı, hesap işletim ücreti yok sanırım. Siz neden almak istemiyorsunuz ?

Bu arada resimdeki uyarı ve onay bende çıkmadı.
  • Evet beyler bu durumu isteyen varmı acaba şu anda. Niye nuvo kapanıyorda buna giriş yapıyoruz anlamıyorum bunlar yakın zamanda işlem ücretlerini bindirmesinlerde.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Ben geçiş yaparken işlem ücreti vs felan ödenmeyecek diye geçtim.Eft ve havale denemesi de yaptım hala ücretsiz.Kartlar kısmından baktığımda yeni kart basılmış görülüyor ancak hala gelmedi,bekliyoruz bakalım.
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Nasıl görüyonuz peki ben şimdi giriş yapmaya çalışınca olmuyor önceki kullanıcı adı ve şifrem ile şifre oluştur dedim bu sefer kartın son 6 rakamını kabul etmiyor. Bu arada nuvo bilgilerini giriyorum ama gelen mesajda eski kullanıcı adı ve şifresi ile girilecek diyordu.?

Bende bir tane tl kart var ama onu hiç kullanmadım duruyor öyle şirket için çıkarılmıştı.
    Müşteri hizmetlerini bi ara istersen hocam şifre için.
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Şimdi Müşteri hizmetlerini aradım konuştum Nuvo kartı başka bir kart tl kart ise başka nuvo şu anda kalktığı için doğal olarak tl kartla yapacağınız işlemlerde eft havale ücretli olur dedi bende yeni gelecek kartı iptal edin dedim. Şimdi bir eft işlemi yaptım ücret almadı ama riske girmedim ben yeni kartı iptal ettirdim belki o kartı kullanmaya başlayınca olacak bilemiyoruz.

Bana böyle dedi bilgilendirme yapayım ben iptal ettim eft ve havale ücreti alıcaksa işim olmaz benim bunuda sürprize bırakamam şahsen güven vermiyor.
    O zaman biz de bırakırız hocam aynı şekilde,başka kart mı yok.Yapı krediye kocaman bir
  • Aynen öyle oldu Nuvo bir ayrıcalıktı bizler için normal karta geçmesi kendilerinin hatası oldu enpara,cepteteb var sonuçta elimizde biri eksik olur önemli değil.
  • Arkadaşlar dayım yıllardır koç bünyesinde çalışıyor. Kendisi ve kuzenim de nuvo sahibiydi. Söylediğine göre hiç bir fark yok şuanlık. Ama gelecek yıl ya da sonra ki yıl neler değişir bilemeyiz diyor.

Şirket bir dönüşüm programı izlemiyormuş. Hali hazırdaki alanlardan birisini kapatıyorlarmış ve buranın kullanıcılarına sıkıntı çıkarmamak için yapı krediye aktarıyorlar ve nuvoya özel fırsatları aktarılanlara da açıyorlar.

Ancak değişen hesap işletim ücreti gibi belli bir süre sonra ücretlendirmeler başlar diyor. Bilmiyorum ne kadarı olur ne kadarı olmaz.

edit: yapı kredide çalışıyor kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 14 Haziran 2017; 15:57:44 >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Enpara ve cepteteb den gerisi yalan oldu desenize

Nuvodaki haklarımız korunuyor ama nuvodan yapı krediye geçiş muhabbeti yapıldığından beri kullanmayı bıraktım açıkçası.

Ne yapıp ne yapmayacaklarını net bir şekilde belirtmedikleri için YK ye güvenip hareket etmekte pek mantıklı gelmiyor.

Sanmıyorum hep bu muafiyetlerden yararlandırsınlar. İllaki bir yerden kıpırdanmaya başlarlar.

Ani bir değişim yapmadıkları için şiddetli tepkiyide önlediler ne yaparlarsa ortam uygun olmaya başladı artık.

Enpara ve cepteteb`e birşey olmasın da bir bu ikisi yarı yolda bırakmadı.
  • UranosOrc kullanıcısına yanıt
    Valla hocam dayım bankacı esbank, koçbanktan sonra dönüşümle yapı kredi'de çalışıyor yıllardır. Şuanlık bir sıkıntı yok diyor. Aynı şekilde devam ediyor diyor.

İşin açıkçası ben de teb ve finansbank'a güvenemiyorum. QNB muhabbeti falan döndü ama bilemiyorum. İşbankası var, orada tutuyorum paramı. Transfer işlemlerinde nuvoyu kullanıyordum. Sanırım bi 5-6 aydır enpara ya da cebteteb ile işlem yapmadım.

Enpara eskiden bayağı iyiydi. Şimdi ayın enparalısı muhabbetine döndü derken bence o da nuvo yolunda gidiyor. Yapı kredi ile yoluma devam edeceğim şuanlık. Sonrasına duruma göre bakacağım.
  • Türk ekonomi bankasının arkasında bnp paribas var güvenebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10431044104510461047
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.