Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Fatih KARAHAN , beroco50 , volkie , centianni Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.776
Cevap
188
Favori
221.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada trendyol ve pttavm hangi sektör geçiyor acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttgg44 -- 3 Mayıs 2023; 22:31:25 >
  • 150tl hepsiburada puan wordmobil de çıkıyor hepsiburadada çıkmıyor nasıl harcayacaz bu mereti arkadaşlar?

• Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Yarın dene
  • KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt

Mesaja yanıt verebilecek kimse yok mu ?

120+120 puan world mobil de görüntüleyemiyorum acaba kartım EKO kart olduğu için olabilir mi ? Normalde ios kullanıyorum belki ondandır dedim android sürümde uygulamayı açtığımda yine göremedim. Normal world kullanıcıları mobil üzerinden bakabilirler mi acaba görüntülenebiliyor mu ?

Chippin müşteri hizmetleri şartların uygulama içinde ki bireysel linkte tıklayarak ordan da yapikredi uygulamasına girerek kampanyalardan bakmamızı istiyor ama öyle birşey çıkmıyor.

Son olarak bugün itibari ile 100+100 chippin+opet puan gelmiş migros için diğer 400 alışveriş ve world market ile birleşir güzel bir kombo olur. Ama 120+120 240puan kampanyasını aktif kullanan var mı ?

• Eldezenfektani E kullanıcısına yanıt
    Ben de kullanamadım.hb de gozukmuyor.kullanabilen var mi
  • Hepsiburada müşteri hizmetleri bu konu için çalışıyormuş daha sonra deneyin dedi

• KirkLeeHammett kullanıcısına yanıt
    Worldmobil uygulamasını açınca bende 39uncu sırada bu kampanya gözüküyor. Kartım eko değil bu arada.
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

3 gündür uğraşıyorum, HB bizle ilgisi yok bankayı arayın dedi. Defalarca farklı masaüstü, cep mobil. safari de denedim arada bir sadece WP gözüktü başka gözüken olmadı. Farklı world kart tanımı yaptım ekledim sildim çıkardım yine olmadı. Bugün ekli adios kartı silmeden aynı karta bağlı digital kartı girdim ilk defa gördü hemen aldım geçtim..

• Arkadaşlar adios kartımdaki Hepsiburada puan ile alışveriş yapmak istedim ne marka puan ne normal puan görünmedi. Sanal kartımla almak istediğimde çıktı puanlar. Bilginiz olsun

Ek olarak marka puan kullanıp kalanı var ise normal puandan alsın yapamıyoruz. Birinden birini seçebiliyoruz sadece.

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 5 Mayıs 2023; 15:12:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Arkadaşlar adios kartımdaki Hepsiburada puan ile alışveriş yapmak istedim ne marka puan ne normal puan görünmedi. Sanal kartımla almak istediğimde çıktı puanlar. Bilginiz olsun

Ek olarak marka puan kullanıp kalanı var ise normal puandan alsın yapamıyoruz. Birinden birini seçebiliyoruz sadece.

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

sanal ve asıl kartta da gözükür hocam

sorun vardı

su anda duzelmis ben de alısverisi tamamladım

• Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

5-21 Mayıs arasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 5 Mayıs 2023; 16:27:9 >
  • Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Güzel oran
  • Worldpuanlar artık iyzico’ya yüklenmiyor mu? Yüklemeyi deniyorum ama gözükmüyor.
  • ClarkGriffin kullanıcısına yanıt
    Bende de görünmüyor kalktı herhalde

aynen gözükmüyor yapıkredi ve vakıf ikisinde de

Bu kampanya nerede görünüyor? Bugün lcw mağaza 300 üzeri Adios alışveriş yaptım gelen giden yok..

Kısa süre önce Vakıf'tan yüklemiştim ama bugün maalesef Yapıkredi de görünmüyor. Var bir sıkıntı.

• ttgg44 kullanıcısına yanıt

hb-ty elektronik

Teşekkürler ben de böyle çözdüm harcayabilmeyi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.