< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (98. sayfa)

-
-
saçma sapan işler hocam cidden anlam veremiyorsun böyle bir saçmalığa,kart benim değilse bizim internet bankacılığında neden gözüküyor,o kartın borcu sizi ilgilendirmez tanıdıgınız biri açmıştır diye daha saçma bir cevap veriyorlar..
-
Evet çok saçma ,ziraat bankasından eşim adına ek kart çıkarttım ,sonra kapattırmak istedim kartın sahibi kapatabilirmiş ben kapatamazmışım ,ulan kartı ben açtırdım diyorum olmaz diyor ,boşansak kartı kullanacak istediği gibi demek ki tey allahım :)
-
Kendi internet bankacılıgından ek kart çıkartıp eşinizemi verdiniz yani mart yine sizin demi hocam ? Benim yaşadığım durumda saçma ve garip kart detayında kartın sahibi annemin ismi yazıyor ama bağlı oldugu ana kart ve ek kart abimin adına,cidden beynim yandı anlam veremiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle kart sahibi hesap sahibi benim eşim adına ek kart çıkarttım eşimin onayı olmadan ve sonra açtırdığım kartı kapatmak istedim ama ben kapatamazmışım ,eşim onay verecekmiş.
-
Az önce yapıkredi kampanya gönderdi. Esnek hesap limitini %0 ile kullanabilirsin diyor. 1 nisana kadar. 1 nisan tatil. Parayı tekrar 2 nisanda yerine koysam faiz işletir mi? 1 nisanda mı koymam gerek. Nedir olayı?
fast ile 1 nisanda at geri hesaba 2 nisan olursa 1 günlük faiz işletir.Bana da gönderdi 0 faiz 21 mart 31 mart arası dedi bana mesajda.31 martta hesapta olması lazım benim paranın.
-
Nasıl olmuş çözemedim ama bu Yapı Kredi bize Şubat ve Mart aylarında "Kalan Hesap Özeti Borcu" yerine "Güncel Dönem Borcu" ödetmiş.
Evde iki adet world card var ikisinde de aynı problem var. Sizler de bir kontrol eder misiniz?
Mobil uygulama üzerinden ödeme yaparken doğru olanı seçtiğimize eminiz. Fakat farkında olmadan ekstre tutarının üzerine devam eden taksitlerin bir sonraki aya yansıyan tutarlarıyla birlikte hesap kesim tarihi ile ödeme tarihi arasında yaptığımız harcamaları da ödemişiz. Bu ay bir sorun yok gibi görünüyor.
-
Hepsiburada için kampanya yapmış. Hepsipay yüklemesini hepsiburada kampanyasına sayar mı?
-
Saymiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yapikredinin sisteminden bişi anlamadım ne kadar borcum var ne kadar odicem guncel hedap ozetiymis yok donem borcuymus karmakarisik
Çok basit aslında diğer bankalara göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X