< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (95. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
iş bankasıda bozdu 2025 de bütün bankalar vee ön ödemeli kartlar bozuldu sanki birileri bunlara el attı kampanya yapmayın insanlar harcama yapmasın enflasyon düşsün bilin bakalım kim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2 bardak yapar, hakkını yemeyelim
Toplamda 3.000 TL yakıt alımına 300 tl puan geldi bana, kişiye özel. PO'daki kampanya ile ideal gibi.
-
Esnek hesap hakkında bilgisi olan var mı? 5 marta kadar 50000 sıfır faiz diye mesaj geldi. Çekerken bu hesap kesim tarihi..vb nasıl giriliyor.
Çekince sonradan buna hesap işletim ücreti vb çıkıyor mu?
-
Bir bana gelmedi sunlar ya. Bildigim kadariyla belirtilen tarihte belirtilen miktari yatiriyorsunuz ve faiz islememis oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
yıl oldu 2025 ykb hala eft 160 lira havalede ise 80 lira masraf alıyor.
-
Hepsiburada kampanyası var 2500 e 250 Tl, hepsipay a yükleme yapıp deneyen var mı puan kazanılıyor mu
Dolar bazında emekli maaşları ve asgari ücret rekor kırdı diyen beyefendi olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 6 Şubat 2025; 23:38:24 > -
Hepsipay konusunda konuşulmuş ve geldiği yazılmış. O konuya bir bakın isterseniz, son sayfalarda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben yaptım, ödül kazandım.
-
Worldpuan değil hocam, hepsiburada puan...
-
Evet öyleymiş öğrenmiş oldum, yine de katılacağım teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X