Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: goktufan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.851
Cevap
194
Favori
232.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 kere kartı iptal ettirmek için aradım.

Eko karttan dolayı gold kartı ücretsiz kullanıyorsunuz, bu ay kampanya olmaması gelecek aylarda da olmayacak anlamına gelmiyor diyerek ikna ettiler, karti iptal ettiremedim.
  • koray5006 kullanıcısına yanıt

Demek ki sen kolayca ikna edilebilecek biriymişsin...Yapıkredi Worldcard Kampanyalar 

• Kampayayı geçtim taksit yok.. Bu ay eğitim kurumlarının erken kayıt dönemi.. İnsan bari eğitim harcamalarını taksitlendirir.. Yarın 300.000 TL ödeme yapacağım taksitlendirme yok.. Geçen ay sonu arayıp eğitim taksitlendirme talebinde bulundum.. Gelen yanıt, sizin geri bildirimleriniz bizim için çok önemli iyi ki varsınız Cenk bey şeklinde oldu.. Yemin ediyorum dalga geçiyorlar taksitlendirme ile ilgi yanıt bile yok.
  • Pardon ya gümüşsuyu halıda 7 taksit imkanı varmıiş günahlarını aldım
  • cenkbjk C kullanıcısına yanıt
    Yapıkredi Worldcard Kampanyalar

Bunu değerlendirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkbjk

Kampayayı geçtim taksit yok.. Bu ay eğitim kurumlarının erken kayıt dönemi.. İnsan bari eğitim harcamalarını taksitlendirir.. Yarın 300.000 TL ödeme yapacağım taksitlendirme yok.. Geçen ay sonu arayıp eğitim taksitlendirme talebinde bulundum.. Gelen yanıt, sizin geri bildirimleriniz bizim için çok önemli iyi ki varsınız Cenk bey şeklinde oldu.. Yemin ediyorum dalga geçiyorlar taksitlendirme ile ilgi yanıt bile yok.

Yapikredi world ün son aylardaki durgunluğunu görünce limiti 50 bine kadar düşürdüm, kenarda bekleyen kart oldu.

Eğitim ödemeleri için en az 3-4 tane farklı bankadan kredi kartınız olmalı, ayrıca eşiniz ile de farklı kartları alacaksınız ki Eğitim ödemelerinde o ay rahat edeceksiniz. Çünkü bu ay 9 taksit veren kart, bir sonraki ay 4 taksit veriyor veya tam tersi oluyor, ayrıca saçma sapan pos şartı istendigi de oluyor. Bunlara hazırlıklı olmak lazım.

Son aylardaki takiplerime göre egitim ödemeleri taksitlendirme icin,

Vakıfbank world troy

Akbank Axess troy

Teb bonus troy

Halkbank Paraf Troy

gibi kartları bulundurmanız iyi olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray5006 -- 8 Ocak 2025; 21:47:48 >

• @cenkbjk

Size özel gelen taksitlendirme kampanyalarından yararlandığınızda o kampanya kuvvetle muhtemel aynı yıl içinde size bir daha gelmez. Vakıfbank ve Akbank'ta böyle mesela.

O nedenle aradığınız sektöre faizsiz taksit yapan birkaç farklı kart bulundurmak en iyisi.

Bu kartlara ek olarak Kuveyt'in kartı taksit yapar.

• Sağlam Kart ile istediğiniz eğitim harcamalarınızı adet sınırlaması olmadan işlem sonrasında Kuveyt Türk Mobil üzerinden vade farksız bir şekilde 2 ila 5 taksite bölebilirsiniz.
    • Sağlam Kartınız ile eğitim, kitap ve kırtasiye sektörlerinde yapacağınız 500 TL ve üzeri harcamalar vade farksız 2 ila 5 taksit olarak yapabilirsiniz.

Ayrıca Getirfinans'ta taksit var.

ücretsiz 3 taksit

son gün: 31 Aralık 2024

• 50₺ ve üzerindeki eğitim, veteriner, hastane, diş kliniği ve eczane harcamalarını 3 taksite kadar ücretsiz ve faizsiz taksit yapabilirsin
    • ilk taksit ekstrene yansımadan, yapmış olduğun taksiti iptal edebilirsin
    • eğitim harcamalarına okul, kitapçı, kırtasiye, ofis malzemeleri ve oyuncak mağazaları dahildir
    • diş hekimliği harcamalarına diş cerrahisi, ortodontist, diş klinikleri ile diş laboratuvarı harcamaları dahildir
    • kampanya koşullarını değiştirme hakkı Fibabanka ve getirfinans'a aittir.

• Ocak ayının ortasına geldik neredeyse ve hala MTV ödemeleri için taksit sunmuyorlar. Gerçekten ne yapmaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil...

• koray5006 kullanıcısına yanıt

Selamlar, siz YKB kartın limitini düşürseniz de arka planda YKB size ait müşteri limitini düşürmüyor. Yani diğer bankalarda halen sizin YKB kartınız daha yüksek limitten gözüküyor. Bu yüzden müşteri hizmetlerini arayıp kart ve müşteri limitimin düşürülmesi şeklinde talep girmeniz lazım. Ben bunu sonradan fark ettim, başka bankada çalışan arkadaşım da YKB hep böyle yapıyor diye uyardı.

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.