Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bay baykuş Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.795
Cevap
189
Favori
224.663
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hay bunların chippinlerine.

Kasiyere normal kampanyaları anlatmak için çaba gösterirken chippin vs uğraştırıyorlar.

Sinir bozucu bir banka

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Çevremdeki bütün happy centerlarda çalışan kasiyer kizlara ben gösterdim nerden ücret alacağını chippinle, hiçbiri bilmiyor :) opettekiler bunlara göre sanki biraz daha eğitimli bu konuda 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLess_55 -- 27 Kasım 2024; 4:59:11 >
  • Arkadaşlar son zamanlardaki kampanya olmayışından dolayı 250 bin limiti 75 bine düşürdüm.

Komple kartı iptal edip maximum karta geçmek mantıklı olur mu acaba?
  • koray5006 kullanıcısına yanıt
    hayır, bunu eco yani ücretsiz karta çevir, dursun kenarda ne olur ne olmaz.
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt

hocam benimde maaş yapıkredi. Daha kredi kartım yok.

Ufak tefek internet alışverişlerinde vb. taksitli bişeyler almak için hangi kredi kartına başvursam acaba kararsız kaldım

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    Benimde maaş bankam. Normal zamanlarda baya puan vs kazanıyorduk ama bu ara kıt bir zaman. Sanırım şu Katara satma dedikodusundan…Maaş hesabı olduğundan aidatı vs olmuyor, alınabilir. Fakat maaş müşterisi olmayana artık aidat ödemek saçma bu karta..
  • Yapı kredi bankasının senelerdir oturmuş müşterisi çok fazla, 1 yıldır kampanyası hiç yok. Bir kazanım gerçekleştirmedim.

Geçen sene monster pc aldım. Monster da sadece yapı kredi bankasına vade farksız taksit kampanyası vardı ondan faydalandım başka hiç işime yaramadı kart nadas ta
  • koray5006 kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şekilde YKB limitimi düşürerek iptal etmeden Maximum aldım. Çok detaylı inceledim desem yalan olur o yüzden kötüdür diyemem ancak 3-4 hafta öncesinde Amazon'da bir kaç üründe taksit sayısı en fazla olan kart Maximum'du ama aldıktan sonra gördüm ki onun da hiç bir numarası yok gibi duruyor. Amazon'da da son günlerde diğer kartlardan bir artısını hiç görmedim. Kendi siteleri olan Pazarama'da bile çoğu üründe taksitten deli gibi komisyon alıyor. Yalnızca bir kaç tane tatil sitesinde iyi taksit yapıyor ki benim kullanacağım bir konu değil. Yanlış hatırlamıyorsam Kuveyt Turk'ün kredi kartının Hepsiburada'da güzel taksit fırsatları oluyor. Şahsi fikrim bu dönem kredi kartlarından pek iş çıkacak gibi durmuyor. Hatta bu dönem dediğim çok uzun bir süre böyle devam edebilir, Mehmet Bey sürekli konuşmalarında enflasyon sorunu olmayan ülkeleri örnek göstererek, oralarda taksitli alışveriş diye bir şey yok diyor. Ben de son zamanlarda taksitten ziyade ön ödemeli kartlarda iade kovalamaya başladım, en azından şimdilik daha karlı gibi duruyor.

• ZPUWA6F5UJ kullanıcısına yanıt

Hocam internette baya bi şikayet okudum. Maaş müşterisi olmalarına rağmen aidat kesilenler varmış.

World karta başvursam benden de alırlar mı aidat acaba kafam karıştı. Uğraşsak geri yatırırlar büyük ihtimalde hiç uğraşmak istemiyorum

• bu karta ne oldu koç grubu dışında adam gibi taksit yapılmıyor

• yapıkredi world çöp oldu adeta. ben de limiti düşürüp ziraat bankkart ile devam ediyorum

• Limonen kullanıcısına yanıt

Bankayı satmak istiyorlar.

BAE veya Katar'dan bekledikleri teklifi alsalar bir dakika durmayacaklar.

QNB'ye yatırım yapmayan adamlar gidip Yapıkredi'yi neden alsın o da bir soru işareti

• Worldcard bayağı rezil oldu ya son zamanda. Eko'ya çevirdim bugün.

• _Marvel_ _ kullanıcısına yanıt
    Getir finans kredi kartı daha iyi hem aidatsız hemde maximum taksit var 1milyon limit yaptım boşuna yaptım
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.