o blöften önce buna itiraz et, bakarsın sistem sana cazip bir teklif sunar. teklif cazip gelmezse, işte o zaman o blöfü yaparsın... |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (88. sayfa)
-
-
Yarin world card üzerinden yüklü bir cekim yapacağım. Bankayı arayıp bu harcama için bana özel bir kampanya isteyebilir miyim? Eskiden vardı böyle şeyler. -
Eskiden kişiye özel kampanya talep edince ertesi ay veriyordu ama en son bir yıl önce arayınca artık o uygulama bitti dediler. Arayıp şansınızı deneyin belki başlamıştır hocam yeniden. Bizi de aydınlatmış olursunuz sonrasında paylaşırsanız.
-
En son bana yarısını iade etmişlerdi. Geçen seneydi herhalde 400 ün yarısını iade ettilet diye hatırlıyorum
-
Yapıkredinin market , elektronik vs sektör kampanyaları neden gelmiyor hala ? Bileniniz var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurtbeyi -- 7 Kasım 2024; 9:11:38 > -
Rezil bir banka. Elle tutulur hiç kampanyası yok.
-
ykb akaryakıt kampanyası yapmayı planlıyor mu bu ay?
-
Arkadaşlar lcw 1000/300 için ödemeyi masterpass ile yapsak kampanyaya sayıyor mu? -
Aylardır doğru düzgün kampanyası yok. Konunun ilerleme hızından da anlaşılıyor zaten. Chippin vs saçma sapan işler. -
Kartı cüzdan dan çıkartıp çekmeceye atalı 3 ay oldu. Eğer yapı kredi böyle giderse kart çekmecede kaybolup gider -
Bir de yani gerçek Worldpuan da vermiyor artık Chippin'de. Sadece Chippin'de geçerli Worldpuan veriyor. Nadasa devam.
-
World Eko kartı kapatmadan normal aidatlı World'e çevirme şansı var mı? Kart kapat yeni kart aç, limit durumları vs. uğraşmak istemiyorum.
-
birden fazla kart çıkartabilirsiniz ve limit ortak olur. Yeni limitle uğraşma derdiniz yok
-
yapıkrediden maaş alıyorum. Kredi kartı çıkartmayı düşünüyorum ama pek kampanya falan olmuyor sanırım. Önermez misiniz?
-
iyi kart ücret yoksa alin -
Akaryakıt kanpanyası yine yok -
Hocam yapıkredi garip şekilde bir kaç aydır kampanyaları çok fena kıstı, bende YKB maaş müşterisiyim ancak geçen ay garanti bonus çıkartmak zorunda kaldım. World'ün taksit yapmadığı eğitim harcamasını bonus direk 9'a böldü mesela. İşyerinde arkadaşlarda muzdarip durumdan hiç taksit yapmıyor, doğru düzgün bi kampanyası yok diye. Müşteri limiti müsait olanlar başka bankalara bakıyorlar şuan.
-
Word kart giyim ayakkabı hariç ve birde beyaz eşya özellikle kendi ürünleri haricinde taksit yapmiyor, -
Bu konunun ilk mesajına bakın derim, durumu özetliyor.
-
Oğlanın devam ettiği üniversite Yapı Kredi Bankası ile anlaşmalı. Ödeme taksitle yapılınca inanılmaz vade koyunca tek ödeme yapalım dedik 100 k tek çekim için 5k ücret çıkardılar. Okul başka bir ödeme şeklini kabul etmeyince okula itirazda bulunup havale ile ödeme seçeneği açtırdık. Başka yorum yapmıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X