Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.785
Cevap
188
Favori
223.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç aydır kampanya yapmıyorlar, bide böyle sürekli kredi verelim diye taciz ediyorlar. Maaş bankam olmasa anında siler kurtulurdum

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar
  • bayar28 kullanıcısına yanıt

hocam akaryakıtta chippin ile anlaşmalı kampanya başladı, 4*800 liraya 300 tl puan.

ayrıca açıklamalarda diğer kampanya ile birleşmez yazmakta.

sanırım sadece world kampanyası başlayacak ancak hala siteye yükleyemediler.

• world platinum kart ücreti iadesi konusunda nasıl davranıyorlar iade istesek ediyorlarmı acaba ?

• Arkadaşlar yapı kredi world puanları param uygulamasından komisyon karşılığı nakite çevrilebiliyordu bir süredir puan bulunamadı şeklinde hata veriyor param uygulamasına world üzerinden puan yüklemesini kaldırdılar mı hala yükleyebilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Kasım 2024; 13:8:48 >
  • sefaMseven kullanıcısına yanıt

bu sene 752 liranın %75 yani 564 lirasını iade almıştım. (6 ay iptal etmeme sözüne karşılık)

• 1 Ocak 2025 itibariyle yapıkredi world kart yıllık kart ücretleri zamlandı.

Worldcard için 586 olan kart ücreti 850TL'ye çıkarılmış, farklı segment kartlardada artış sözkonusu.

WorldEko troy aidatsız yapıkredi kredi kartı çıkartabilirsiniz ortak limitinizle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 21 Kasım 2024; 18:0:23 >
  • Arkadaşlar merhabalar herkese. Eko karta bağlı adios karta sahibim , dolayısı ile aidat muafiyeti mevcut kartta. limitim yetmediği için crystal kartı o dönemde alamadım ve şu an kart limitim yeterli olduğu için Crystal kart onaylandı ve geldi . Acaba crystal kartı ücret muafiyeti alarak kullanmaya nasıl devam edebiliriz , bir fikri olan var mı ? o şekilde bir avantaj umarım yine bizlere verilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 22 Kasım 2024; 23:19:3 >
  • hepsipay yüklemesi hepsiburada alışverişi sayılıyor mu acaba?

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt

yarısını bile vereceklerini zannnetmiyorum..fiyatlar tavan yapacak

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt

şubat ayına kadar ücret muafiyeti verdiler bakalım. Crystal kart ile tüm restorant ve otellerden%5 indirim almaktaydım , acaba. bu indirimler adios premium kart için de geçerli mi ?

Crystal kartımın için olası iptal durumunda ; adios premium , world platinum , opet world card sahibiyim halihazırda ve bu kartlarda ücret muafiyeti mevcut , acaba crystal kartı aratır mı bu kartlar

• lawyerdem kullanıcısına yanıt

Sayılıyor

• Çok ilginç, aylardır kampanya olmuyor.

Limiti başka bankaya aktarmak lazım.
  • koray5006 kullanıcısına yanıt

Aynen ben de limiti taşıyacağım, kampanya kalmadı pek. Yapılanlar da hep aynı mağazalar. Çoğu yerde taksit sıkıntısı da yaşıyorum. Sonradan taksitlendirme de sunmuyor çoğu zaman.

• DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Crystal özellikle çöp. Isbankasi max. Platinum ile ykb crystal den fazla puan kazanıyorum.
  • world kart bu ay resmen s.çtı. 11.11 indirimleri falan çöp oldu. hepsiburada bile taksit yapmıyor. varsa elimizde amazona 2/3 taksit kaldı. Ziraat bankası resmen gel gel yapıyor bana.

• yeniceli2001 Y kullanıcısına yanıt

Geçtim bile... 10bin 3 taksit faizsiz nakit avans. Limit konusunda da bonkör. Troy kredi kartı alın kampanyaları daha iyi.

• weSt` kullanıcısına yanıt
    Hangi kart hocam? Aidatı var mı?
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt

bankkart troy hocam standart sanırım kırmızı renk olandan. illa vardır aidatı da kampanyalarla, müşteri temsilcisiyle konuşup almaya çalışacağız bir şekilde. world zar zor %75 iade etmişti mayıs ayında. yatıyor kart sadece lcw da kullanıyorum valla.

• Word son zamanlarda berbat oldu çoğu yerde taksit yapmıyor nasıl yapacağız bilmiyorum kapatmakta istemiyorum çünkü eski bir kart. 10 yıldır kullanıyorum belki daha fazla..
  • 10 günün sonunda akaryakıt kampanyasini
    sisteme yüklediler.
    Opet 4x800 liraya 270₺
    Chippin olursa 300₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 26 Kasım 2024; 12:50:9 >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.