Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.828
Cevap
191
Favori
229.086
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayır, direkt world mobil üzerinden başvurmuştum: o sırada Carrefoursa'da World'e kurban alışverişi için 1000 TL indirim var diye almıştım. (Eko'ya yoktu). Bu arada daha önceden Eko yerine aynı numarayla Adios Premium vardı.

• Arkadaşlar 6 Aralık yani bu gece kesilen ekstreye 666 TL yıllık kart ücreti yansıtmışlar aradım iade ederiz ama 11 ay boyunca worldpuan toplayarak kart ücretini toplamanız gerekir diyelim 100 TL kaldı 11 ay sonunda onu alırız dedi mantıksız geldi bana bu bu şekilde ödemiş oluyorum zaten kart ücretini dedim kartı kapattırdım kart ücreti peşin alınan bir ücret 1 yıl boyunca kullanmak için alınır mantığıyla ücreti iade istesem alabilir miyim acaba kartı bugün kapattırdım birde yapı kredi de direk kapanıyor mu normalde 7 gün sonunda kapanır diye biliyorum uygulamada kapalı diye yazıyor yanında ararlar mı tekrar kartı kapatmayın vs diye kapandı mı yoksa şuan bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 7 Aralık 2024; 13:10:34 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Başvurduğunuz takdirde kalan ayların ücretini iade etmeleri gerekiyor.

• Kampanyalar TROY TL KART'a gelmiş yine.

Adamlar kredi kartını pas geçerek TL Kart'a kampanya yapıyor.

Oran da %7.5

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    % 7.5 oran ile ne banka kartını ne de kredi kartını yerinden oynatırım.
  • Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    Böyle bir şey yapılabiliyor mu? MH ile konuşarak mı yaptınız?
  • Bu Yapı kredi'nin sınırsız hesabı diye bir hesaba çıkmış nedir ne değildir bilgisi olan var mı orana baktım şaka gibi %4
  • yureklibatur kullanıcısına yanıt

Uygulamadan yeni eko kart alıp aidatlıyı kapattırdım hocam. Şu an sadece eko kart var.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar kartı kapattığım için yıllık ücret peşin alınan ücret olduğu için kullanmadığım aylar için ücret de yeni yansıdığı için tamamını istedim Türkiye bankalar birliğine yazdım istedim kart ücretini iade etmişler 7 gün olmadı muhtemelen kartı geri actırabilirim de şimdi kartı açtırsam tekrar ücret yansıtırlar mı garanti olsun diye yeni kart mı istesem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 12 Aralık 2024; 12:1:43 >
  • Yapı Kredi World Kartıma Dün aidat yansımış müşteri temsilcisi 6 ay açık kalma sözüne iadesini gerçekleştirdi
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Tekrar yansıtırlar hocam kartı kapattığınız için iade etmişler. Müşteri hizmetleri ararsa aidat yansımayacak derse o zaman açtırırsınız.

• Benden de aidat kesilmiş.önceki seneler arar aramaz geri iade edilirdi çünkü aylık harcamam hep wordden di .bu sene yok eksi word puan tanımlıcaz puan kazandıkça düşücek teklifi geldi. Bende kartı kapatacağım herhalde. Başka çözüm yokmu
  • kapatın gitsin zaten doğru dürüst kampanyası yok eskisi gibi değil
  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    Opet akaryakıt kaldı bi, inat ettim sırf onun için kullanıyorum :)
  • Kartı eko'ya çevirmiştim. Geçen hafta onu da iptal ettim.  

World kampanyalarıyla ilgilenenler şartlar tutuyorsa Vakıfbank Platinum One ya da Platinum Plus'a bakabilirler.

İkisinde de kart ücreti yok. Kampanyaları da fena değil. Seyahat hattından bilet alırken puanlar 2x değerli. Hatta sanırım Platinum Plus'ta Worldpuan'lar süresiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrifaessa_TR -- 22 Aralık 2024; 13:56:36 >

• Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    bendede wordtroy var hiç bir işe yaramıyor sadece lcw da taksili alışveriş yapıyorum.
    bu kartı en kolay nasıl kapattırabilirim.
  • World mobilde hepsiburada harcama kampanya kazanımları görünüyordu hep, bugün 0 görünüyor. 1500e 150 var, harcama yapınca kazanım da görülmüştü simdi iptal gibi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonder7878 -- 22 Aralık 2024; 14:51:14 >
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt

Benim hala görünüyor.

• arkadaşlar yapı kredi banka kartım şu anda yanımda değil ama internetten onunla sipariş vermem gerekiyor.

banka kartı numaramı tamamını nereden öğrenebilirim. uygulamalar tamamen göstermiyor kart numarası ve cvc'yi

world mobil de göstermiyor

bir yolu var mıdır?
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Sanal banka kartı oluşturabilirsiniz İnternet Şubesinden. Onunla alışveriş yapabilirsiniz. Puan ya da indirim asıl kartınıza yatar.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.