Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (87. sayfa)
-
-
ben bu garanti bankasının eğitime taksit bonus olayından geçen yıl çok fena kazık yemiştim,inşaat posundan çekmişler peşin ödemek zorunda kalmıştım yurt parasını.halbuki yurt az bi farkla taksit yapıyordu bonusa güvenip tek çektirmiştim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada garantinin suçu yok eğitim kurumundaki posu inşaat firmasına kaydedenlerde suç var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tarz sektör kampanyalarında posu mutlaka sormak gerekiyor. Garantilik bir durum yok, senin o dönem yurdu maliyeye şikayet etmen gerekirdi
Çııgk. Daha uzun sürdü. Üstelik bulamadım. Yardım etmeyi reddeden biriyle fazla konuşmak isteyorum. Sonuçta bir banka ismi yazmak bu kadar zor olmamalı. Üstelik bir banka ismini yazmak yerine benimle tartışmaya giriyorsun. Eleştirmek yerine hiç cevap vermesen bu kadar kibirli görünmezdin. Neyse senin dediğini yaparak zamanımı yeterince boşa harcadım. Daha fazla harcayıp senle tartışmak istemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu visa olan kartlar için.
Troy için bu var.
www.garantibbvaticarikartlar.comGaranti Ticari Kartlar | Troy logolu Bonus'a özel tüm peşin okul ödemelerinizde ücretsiz 9 taksit fırsatı!https://www.garantibbvaticarikartlar.com/bonus-business-kampanyalari/troy-bonus-egitim-kampanyalari -
-
Mesai saatlerinde açılır şu an satış yok
akaryakıt gelmedi kaç gündür
-
Yapı Kredi world lc waikiki kampanyası var 1000/300 worldpuan veriyor sanal kart dahil oluyormu şartlarda yazmıyor.
Yapı Kredi World bu aralar durgun değil mi ya? Vakıf World ile akaryakıt market falan geç ay iyi puan kaldırdım YapıKredi'de tık yok. LCW, Chippin, yok Opet araçta ödeme bilmem ne. Chippin ne abi World Mobil uygulamamız var işte, platin kartımız var vereceksen ver 100-150 TL puan için bu kadar takla atıp 20 tane yere kayıt mı olalım. Bir ara da Paro su vardı bu koç grubunun. Herkesi üye yaptılar opet migros (şimdi başka grupta) fiat şu bu ortak kart olacak dediler. Paro maro kalmadı ortalıkta üyelik bilgilerimiz ne oldu Allah bilir.
-
Satılacak diye bir dedikodu vardı elde kaldı heralde ondan
Halka açık bir şirket olduğundan spekülasyon yapmak istemiyorum ama Koç grubu'nun sürekli olarak görüşme halinde olduğu dedikoduları dolanıyor. Fiyatta anlaşırlarsa her şey olabilir.
-
sanal geçerli daha demin aldım puan geldi
Teşekkürler hocam
Arkadaşlar, Yapı Kredi Troy kartta yer alan world puanları kullanabileceğimiz yerler nelerdir?
Fiziki değil!
Bu world puanları kullanabileceğimiz websitesi var mı acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada
Arkadaşlar Hepsiburada worldkartım var kart içindeki Hepsiburada ya özel olmayan normal worldpuan param dan nakite çevrilemiyor mu?
600tl kart aidatı çekmişler, kartı kapatıyorum blöfünü yiyorlar mı bilginiz var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X