her sektör aynı şekilde kampanyalar yapıyor. Chippin uygulamasına girince 750 TL chipin puan gösteriyor ama gerçekte olmayan puanlar. Tıpkı Hopi gibi. belirli bir tutar alışverişte geçerli puan yazıyor. ben bu tür kampanyalar ile ilgilenmiyorum. Hepsiburada dışında marka puan kovalamam. Üstte bir üye nasıl kullanılır diye sorduğu için bilgi verdim. |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (85. sayfa)
-
-
YKB bitmiştir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem senin parandan para kazanacak hem de bu şekilde muamele yapacak. Gerek yok, bakiyenize göre başka bir bankaya taşıyın en azından bir süre ilgi alaka gösterirler.
-
Ekstrayı taksitlendirme özelliği var mı yapıkredide ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Harcama taksitlendirme var ( her harcamayı taksitlendirmiyor), ekstre erteleme var ...
-
Eğitim harcamasını 6 taksite bölüyorduk ancak wordmobil kampanyalarda bu ay görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Worldpay ile gib üzerinden vergi ödemesinde 'puan kullan' seçeneği çıktı, puan ile vergi ödedim :)
-
yapıkredi bu ay taksitleri kapattı, 2ye düşürmüşler max halini.
-
Böyle giderse word kartı kapatacağım hiçbir avantajı kalmadı taksit sayısı çok az kampanya hiç yok hemen hemen
Merhaba, shellde tam olarak hangi adrese mail atıyorsunuz?
Aynı dusuncedeyim. Adios var kampanya yok.2 ay daha bekleyip karar verecegim
Hocam esnek derken iade edebiliyor anlamında mı demek istediniz?
Lcw.com puanlarini kullanabilen varmi acaba ?
Ben de kullanamadım. İlk kez kazandım nasıl kullanıyoruz? LCW.comda kart bilgisini girince sadece normal puanı gösteriyor
genelsorular-tr@shell.com
Evet.
-
Axess Troy, Garanti Troy, İşbank Troy her ay düzenli olarak eğitim kampanyası yapıyor.
İşbank ve AXESS şu an 9'a bölüyor faizsiz.
-
Arkadaşlar çözüm bulamadım bir de buraya sorayım dedim, belki aynı sorunu yaşayan vardır.
World card ın idefix kampanyasıyla 200 idefix puan kazandım. World uygulamasında puan aktif görünürken, idefixte kredi kartı bilgilerini girdikten sonra puanı göremiyor/kullanamıyorum. Fikri olan var mı?
-
Ürün tutarı kadar puan olması vb gerekiyor olabilir. 200 TL altı bir ürünle dener misiniz? Bir aea böyle saçmalıklar vardı
Denedim olmuyor. World uygulamasında "dr pazaryeri" yazıyor, bu satıcı mı diye baktım öyle bir satıcı yok. idefix satıcısından yine olmadı. Banka idefixe sorun diyor, idefix bankaya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X