İçeriğini bilmiyorum fakat Etiler şubesinde boş kasa olduğunu onda da 50K dövizi mevduata yatırmak gerektiğini söylediler, belki birinin işine yarar bu bilgi Etiler’de boş kasa var ama mevduata para istiyor. Diğer bankalarda pek sıkıntı yok gibi bir şey duymadım ama ykb kasaların fişini çekiyor çoğu şubede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (76. sayfa)
-
-
Daha önce araştırma gereği duymamıştım.Siz deyince baktım fetöcüymüş.Ama kiralık kasalarla ilgili arkadaşın yaşadığı gibi sorunlara bakılırsa bu konuda yaptığı haber doğru gibi.
-
talimat gelse, ilk olarak kamu bankaları yapardı mantıken. sadece 1 tane bankanın yaptığı iş.
-
Belki de dediğiniz gibi Yapı Kredinin yaptığı münferit bir olaydır.Ama daha önce bankaların dövizini bozdurması için vatandaşı ikna etmeye çalışması, bunu da yukarıdan gelen dayatmayla yapmaları insanı işkillendirmiyor değil.
-
arkadaşlar merhaba yapı kredi yeni müşterisi oldum. banka kredi kartı olarak troy kart onaylamış ama daha elime ulaşmadı. visa yada master karttan farkı var mı bazı yerlerde taksit olmuyor yazısını okudum bilgisi olan var mı birde Kredi kartı olarak world kartın hangisine başvurayım miles kart harici için soruyorum şimdiden teşekkür ederim
-
Fiyatları katladılar zaten,haberde doğruluk payı olabilir.
Halkbankasında kardeşimle annemin ortak kasası vardı,aralık 2023'te 800 küsür ödediler. Geçen haberi geldi,2024 için 5000 lira yapmışlar.
Tam 6 katı...Anlam verememiş,belki, bu sebepledir.Aralığa daha çok var,özel bankalardan da fiyat alacam,ona göre bizimkiler bakacak.
-
Merhaba troy ile yurtdışı alışverişi yapılmıyormuş. Ben amazon üzerinden alışveriş yapamamıştım banka ile görüştüğümde bu şekilde söylediler visa olarak tekrar kart istedik bu şekilde çözülmüştü.Taksit olayını bilmiyorum ama fark var mı direkt iptal ettik troyu öyle olunca.
-
Arkadaşlar yapı kedi kart aidatı 6. Ay 6. Ekstre de yansıyor ya o yansıdıktan sonra gelecek sene yine aynı ay yansıyor değil mi mesela Hepsiburada worldcard kredi kartıma aidat Aralık 2024 de 6. Ekstre de yansıdı diyelim gelecek sene yine Aralık ayında mı Aralık 2025 de alır değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bankaların kiralık kasası olanları darlaması normal, özellikle pandemiden sonra fiziksel şubeleri azaltıyorlar doğal olarak kasa sayıları sürekli azalıyor. bu süreçte zengin kesim daha da zenginleştiği için kiralık kasa talebi aksine artıyor. o yüzden kasaların fiyatını yükseltiyorlar ya da sahipliği diğer ürünlere bağlıyorlar.
-
Yapikredi world puanlarimi hangi sitelerde vs kullanabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsiburada da kesin geçiyor n11 ve pazaramadan emin değilim oralarda da geçebilir.
Market olarak da bim şok a101 ve migros da geçiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 15 Temmuz 2024; 18:26:21 >
Tesekkur ederim ustadim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Evet
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migros sanalmarkette de sipariş tutarının %80'ini ödeyebilirsiniz yapı kredi puanları ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben kart alalı 1 yıl olmadı 586 lira aidat almışlar bunu nasıl iptal ederim dostlar.müşteri hizmetlerine en kolay nasıl ulaşılıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bu troy kartlar yerli milli değilmiydi niye böyle fahiş pahalı, VİSA olanların aidatı ne kadar?
Kaçıncı ayda yansıttılar hocam kaçıncı ekstrede kesildi kartı hangi ay hangi tarihte kullanmaya başlamıştınız yapı kredi kart kullanımdan itibaren 6. ay 6. ekstrede aidat yansıtıyor diye biliyorum hocam iadesi için arayın bakalım kayıt açın yada
hatırlamıyorum 6ay olmuştur, bende senesi dolmadan aidatsıza geçeyim diyordum.kayıt açtım yarına arayacaklar.
kart ücretinin yarısını iade aldım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X