Şimdi Ara

Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.838
Cevap
191
Favori
230.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasada chippin ile ödemek istiyorum dediğinizde yardımcı oluyorlar , online olarak ise Migrosun uygulamasında ilgili kartınızı seçince puanlar gözükecektir , onları seçeceksiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar pazaramadan telefon alsam Vakıfbank word troy karta taksit yapar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Limit arttırmayan tek bu kaldı

• Yurt dışı harcamaları kampanyası için iade edilebilir para çekilebilir sitelerden (expedia gibi) harcama yapıp sonra iptal etsek kampanya işler mi veya bir problem yaşar mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    İptal olunca kampanya da iade oluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    onun yerine binance 'ten usdt alıp denenebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hocam daha önce bu usdt işini hiç denediniz mi, ya da deneyip başarılı olduğunu söyleyen oldu mu?

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Bende de İş Bankası ve bu.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Türk kredi kartları ile Binance globalden alım yapılamıyor.

• Arkadaşlar Yapı Kredi de kart kapatma blöfünden sonra kapatmama sözüne World puan vs veriliyor mu bazı bankalar veriyor 6 ay 9 ay kapatmama sözüne puan veya hiç kapatmama sözü veremeden şartsız kart kapatcam diyince puan veren de var yapı kredi de bu durum nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Temmuz 2024; 10:25:24 >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    İş bankası baya limit arttırdı. Akbank ve ykb şuan cimri davranıyor. Zaten akbank platin ve wings kapattım.

• Arkadaşlar YapıKredi'ye Hepsiburada World Card için başvuruyorum 1 aydır sürekli red yiyorum. Limit dolu olduğu için veremiyoruz dediler. 50K'ya yakın limit düşürdüm 1 aydan fazla oldu yine de kabul etmiyor. Geçen başvuruyu açtı. Bu sefer de 0 TL limitli gönderelim limit düşünce yükseltmek için başvurursunuz diye mesaj geldi. Başvuru sayfasında beni uygulamadan attı. Şimdi de başvuru mevcut deyip başvurmama hiç izin vermiyor.

• burak0308 kullanıcısına yanıt
    Şube daha garanti

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik World Eko karta başvurdum. Limit 0 olarak gönderilecek. Belki birkaç hafta içinde limit artırımı yaparlar.

Bir de hocam World Eko kart alınca Hepsiburada World Kart için aidat verilmiyor diyorlardı. Var mı böyle bir şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 31 Temmuz 2024; 12:28:22 >
    İlk şubeden alınca bana da öyle söylemişlerdi daha kart teslim edilmeden limit tanımlandı

hepsiburada world kart için aidat alıyorlar, yalan inanmayın !

• investing kullanıcısına yanıt
    Konularda çok fazla kişi var bunu söyleyen. MH'yi arayıp sordum böyle bir uygulamamız yok dediler.

Mart 2024 de kaldırıldı o iş

• investing kullanıcısına yanıt
    Marttan önce vardı. Benim eko kartım var. Troy kart istedim düz world gönderirler aidat yok. Muhtemelen duyulunca kapattılar kampanyayı

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Peki blöfle ya da THH ile aidatı iptal etme / iade alma imkanımız yok mu? İş Bankası benden 2 kez (2 yıl için) çekmiş. Bunu da iade almak istiyordum.

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.