aidat yasal. aidat vermek istemiyorsanız aidatsız kart alacaksınız. şikayetten sonra iade aldım diyenler var ama o iade tamamen bankanın insiyatifinde |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (79. sayfa)
-
-
Aidatsız kart alabilirsiniz -
Bilemiyorum. Arkadaşlar yazmış. Mh vermezse yapacak birşey yok. Aidatsız kart alacaksınız. World eko. Enpara. Vakıf katılım kredi kartı vs vs... -
İş bankası kart kapatma olayına puan veriyor. Aidat yansımadan kartı kapatayım dedim, şartsız şurtsuz 330 lira puan yüklediler. 1-2 ay sonra iptal etmeye karar verdim.
-
Puanı kullandıktan sonra da iptal edebilirsiniz
-
Sözde eko karta bağlı gold kartım vardı, son kesilen ekstremde yıllık üyelik ücreti yansıtılmış. O kartı da benim isteğimle değil, kapatma sırasında resmen zoraki vermişlerdi.
Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmeye istinaden eko karta bağlı tüm muafiyetlerin artık geçersiz olduğu bilgisini edindim. Düzenli kullanıma bağlı, 6 ay açık kalma sözüne istinaden tamamını iade ettiler ancak yakın zamanda bir şok yaşamamak adına diğer kullanıcıların bu konuda tedbirli olmasında fayda var.
-
Bize de aynısını yapacaklar desenize
. Karttaki Puanları kullanıp kapatalım o halde
Bende aynı şekilde. Eko kartı troy istedim. Zorla normal world troy verdilerdi. Bide üstüne basa basa sordum ömür boyu ücretsiz olacak dimi diye -
Bence tepki olması açısından komple kartlarını iptal etsin müşteriler. Üstüne basa basa "aidat alınmayacaktır onaylıyor musunuz" diye onay alıyordu müşteri temsilcileri, bunun için miydi?
-
Müşteri temsilcisini aradım yok öyle bir şey dedi ,kartınızı bizim aracılığımızla aldığınız için aidat yok dedi ,ben müşteri hizmetlerini arayarak eko karta bağlı gold kart istemiştim o zaman , siz de böyle bir durum yok dedi , artık olursa da bakacağız bir çaresine zaten aidat var deseydi direk iptal edecektim , 3 senedir kullanıyorum hiç aidat ödemedim.
-
Bu ay market/gıda kampanyası gelmedi niyeyse? -
Müşteri temsilcisinin sözüne itimat etmemenizi öneririm, aynı şekilde ben de sizler gibi kullanmaya başladım. İnternet şubesinden yıllık üyelik ücreti sekmesine baktığımda da 1900'lü bir zaman dilimi vardı. Yani bunların hiçbir önemi yok.
Şahsen ben gelecek dönem aidatı yansımadan iptal edeceğim, uğraşmak isteyenler varsa bddk üzerinden bir baskı kurulabilir. Malum her durumda görüşmelerin kayıtta olduğu söyleniyor, incelemeye tenezzül ederlerse elbet bir aksiyon alınır. -
kart aidatını nasıl görüyoruz?
-
İnternet şubesine giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.
KARTLARIM → Kart Hizmetleri → Puan İşlemleri → Listeden kartınızı seçin → Yıllık Üyelik Ücreti İşlemleri
-
Teşekkürler bakıyorum hemen
-
Bende de 1900 yılı görünüyor.
Son Yansıma Tarihi
01/01/1900
-
Yeni kampanyalar ne zaman yükleniyor? Apple falan hala yok ortada -
Arkadaşlar klasik kredi kartı var platin en kolay nasıl alınır.? Mh yi arayıp kartı platine çevirmek mi istiyorum diyim. -
Herkese merhaba,
kredi kartımdaki puanları bi şekilde nakde dönüştürme yöntemi biliyor musunuz? Setur katsayısı eskisi kadar cazip değil ve fiyatları genelde diğer acentelerinden fazla oluyor.
-
Ayın ilk haftası bitti neredeyse niye bu ay kampanyalar hala gelmedi hayret. Market kampanyası bile gelmedi, gelemedi. Her ay iyi kötü 3-5 birşeyler gelirdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X