Cömert Yapıkredi'nin bilgili kampanya ekipleri nasıl bir kampanya yapsak diye düşünüyordur. |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (80. sayfa)
-
-
Bilgisi olan varsa akıl verebilir mi ek kart alıp 500 TL harcama için 250 puan kampanyasi vardı aldık puan yükleme günü geçti hala tanimlanmadi şuan kampanya da gözükmüyor world mobilde nasıl bir yol izleyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1-2 gün daha bekle, baktın gelen giden yok, sana bu kampanyayı haber veren sms var ise bunun ekran görüntüsünü alıp ykb ye ilet, yok ise m. hizmetlerini arayarak şahsa özel bu kampanyadan bahset ve hakkını ara...
-
Kart başvuruda mevcut kartı değiştirme seçeneğinden ilerleyin. Yalnız ilginçtir ki kart numarası değişmiyor, skt ve cvv değişen yeni bir kart yolluyorlar. Bu durumun bir sıkıntısı olur mu acaba? Platinum kartların bin numarası classic'den farklı sonuçta.
Mevcut kart var ama direkt bunu değiştirmek istiyorum aslında en kolay mh yi aramak olacak gibi malum ekonomik durumlardan kampanyalar azaldı ve esprisi kalmadı platin kartın avantajları nasıldır
Hocam kusura bakmayın ben farklı banka ile karıştırdım. YKB'de internet bankacılığından kartlarım->kart program özellik işlemlerine girin. Kart çeşidi değiştire basın orada uygun kartlar gözükecektir. Eğer platin yoksa bir de şansınızı mh ile deneyin.
İlk mesajda yazdığım "kart numarası değişmemesi" vs. durumlarını bilmiyorum. Daha önce hiç kart değişikliği yapmadım.
-
Teşekkürler hocam gold ve adios çıktı
ilk harcamadan sonra her ikinci 2000 liralık sektör harcamasına 50 worldpuan falan tasarlıyorlardır. bir de 53850 lira harcamaya 215 worldpuan ile birleşirse tadından yenmez :)
-
World eko kart var Amazon kampanyasına katıldım. sayaç işlemedi world puan gelirmi acaba ?
Gelmez eko kartlar dahil değil kampanyaya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrı bir YKB konusu olmadığı için buraya soruyorum kusura bakmayın.
Belki de her gün günde 1 2 defa yapı kredi mobilden gelen bildirimleri (yüzde bilmem kaç orandan nakit avans, faiz kampanyası vs.) engellemenin bir yolu var mı?
Limit artışı yapmayan tek banka ykb kaldı hoş pek lazım değil artık:)
uygulamanin bildirimlerini kapatin gelmez daha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sefer de akıllı bildirimller gelmeyecek. Dijital slibe geçin mesajları bile geliyor ki zaten benim dijital slip açık.
YKB bir aralar ne zaman limit istesem verirdi. Hatta 2 kere kartımı kapattım yeniden açtım verebileceği en yüksek limiti verdi. Ama şimdi 1 kuruş bile arttırmıyor. Ben de artık sizin gibi düşünüyorum başka bankaların limitinin yüksek olması daha avantajlı.
İş bankası ve garanti arttırdı hatta garanti 1 yıldır cüzdanda duruyor hiç harcama yapmadım sürekli artıyor
İş bankası iptal etmiştim ve daha sonra platin kart verdiler şube yetkilisi aramıştı
Hocam aralarında anlaşma mı vardır nedir, hep yapı kredi arttırırdı Akbank ve Garanti arttırmazdı. Şimdi tam tersi olmuş. 2 3 günde bir Akbank limitini arttıralım mı diye bildirim yolluyor, garanti o kadar ısrarcı değil ama aylardır arttırma taleplerime red verirken geçenlerde kendileri arttırdı. Değişikmiş ama şu an için yapı kredinin limiti bana yetiyor. Zaten ykbnin tek avantajı da (bana göre) 2 3 ayda bir verdiği puan kampanyaları ve ağırlıklı olarak taksit imkanının bol olması. Bunları sağlayacak kadar limitim var.
Bir kaç ay önceye kadar sağlam kampanya takip ederdim şimdi saldım gitti banka kartları kampanyasına da katılıyordum özellikle paracard bonus işimi görüyor ykb nin avantajları var evet ama şu dönemde pek kalmadı ikinci ve sonraki alışveriş muhabbeti var harcama tutarı yükseldi puanlar aynı kaldı
Akbank ta iki kart kapattım kafam rahat
Kesinlikle haklısın hocam. Artık ben de saldım. Eskiden 300 tlye 50 TL veriliyordu,şu an ikinci 1000 lira üstü harcamaya 50 TL veriliyor. Kafam rahat artık puan vs kovalamıyorum :)
Güldürdü 😂😂😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X