Bence bakanlık yavaş yavaş kredi kartlarının taksit, asgari ödeme gibi tüm işlevlerini ortadan kaldırmaya niyetli zaten kısıtladılar da kısmen. Parası olmayan harcamasın diyorlar açıkçası. Banka da olabildiğince kampanya yapmamaya, puan vermemeye çalışıyor hacim düşünce. Çok kampanya yapmayın demiş bile olabilirler. Şahsen böyle düşünüyorum. Zaten yapılsa bile kampanyalar da eskinin kıyısından geçmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (82. sayfa)
-
-
arkadaşlar belki yeri değil ama en güncel konu bu gibi gözüktü gözüme o yüzden buraya yazıyorum. internetten bilgisayar alacağım 39k gibi bir fiyatı var. ve faizsiz taksit imkanı olmadığı için nakit alacağım. bildiğiniz bir bankada şu kadar harcama yap 1 ay sonra 1-2 k sını geri ödeyelim tarzı bir kampanya var mı? madem nakit alacağım artık bankalar üzerinden ne kadar geri ödeme falan alabilirsem o kadar iyi.. yada sonradan faizsiz taksit imkanı falan yapan bankalar var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 10 Ağustos 2024; 12:53:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi siteden alacaksınız?
-
Bankaların yeterince kar edemediği için muslukları kıstığı doğru ama Yapıkredi aylardır 50/1500 kampanyasını sunarken İşbank ve Garanti çok daha iyisini sundu ve sunmaya devam ediyor.
Tek bankaya bağlı kalmamak en iyisi.
-
Axess'te puanları dönem borcundan düşebiliyoruz, Yapı Kredi World Puanları bu şekilde kullanmak mümkün mü?
Yapıkredide böyle bir özellik bulunmuyor
Teşekkür ederim. YapıKredi'den müşteri yararına bir şey beklemek saflıktı.
-
Birde pişkin pişkin limiti artıralım diyorlar. Ne alacağız sorması ayıp en basit market, eticaret kampanyalarını bile kaldırmışlar. Yok yok böyle olmayacak, bonus axess karta geçmek zaruret oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Axess daha beter
harbiden, eticaret niye kalkmış bu ay ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bir şey yok, market vs.. Alakasız çok az kimseyi ilgilendiren markalar var sadece.
Her ay gıda, giyim, e-ticaret ya da markalara özel 2000 civarı puan toplardım, bu ay daha tık yok. Ayrica taksit yapan yer de kalmamış. En fazla yapan da 2 taksit. Ne anlamı kaldı kredi kartının!
İş yeri ile anlaşması var iptal ettirmem ama limiti düşürüp düzelene kadar nadasa bırakmak zaruret oldu. Çok fazla aidatı olmayan düzgün kampanyalı bir kart önerisi varsa çok sevinirim.
Ayın ilk yarısı bitiyor ve hala kampanya gelmemesi garip. Genel bir durum olsa diğer bankalarda da kampanya olmaz.
-
vardır bi mevzu. Ali Koç, Nesyri'nin ödemesinden dolayı burayı mı kıstı acaba ? kampanyasız banka olmaz, yoksa sonu Tosla gibi olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an Maximum ve Bonus kötünün iyisi.
Kişiye özel fırsatlar gelirse Akbank da iyi kazandırıyor. Mesela bu ay birçok hesapta giyim akaryakıt seyahat kampanyası var kişiye özel. Her 500'e 75 toplam 750 lira ekstre indirimi sunuyorlar.
-
Aynı şekilde ben de maaş müşterisiyim aidat yok, dediğiniz gibi bir süre nadasa bırakacağım bunu limit azaltarak.
işte böyle bir şeyler arıyorum. Yukarıda da bahsedilmis aylardır akaryakıt kampanyasından 3 kuruş alamadım bende YKdan. yakıt alımının yarısını saymıyor. Market mutlaka olmalı.
Paraf aldım çöp çıktı, doğru dürüst kampanyası yok mlsf.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X