Bu ay kampanyalar baya azalmış durumda. Temassız özelliği ile toplu ulaşım harcamalarında %30 iade kampanyası da gelmedi. |
Yapıkredi Worldcard Kampanyalar (81. sayfa)
-
-
YKB'ye iyice kuruldum, kampanya takibini bırakmıştım, yol yapacağım diye Shell kampanyasına katılayım dedim. Shell'in sitesinde kampanyaya dahil olan 2 bayiden yakıt aldım abi bizde YKB posu yok diyorlar. 2 harcamam boşa gitti.
Shell'in kendi işlettiği istasyonlar dışında posları yok neredeyse.
Şikayet edince de geçiştiriyorlar, Bankalar Birliği'ne yazınca paşa paşa yükleniyor puanlar.
-
benzerini ziraat po kampanyasında yaşadım, ziraat pos olmasına rağmen istasyon kampanyaya dahil olanlar listesinde yok diye puanımı yüklemediler. bende de kart hesap ne varsa kapattım, şimdi kafam rahat.
-
Bu konuda en iyisi akbank pos ayrımı yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam zaten saçmalık şurada, ben po istasyonundan ziraat posundan almışım gene de saymıyor.
-
En çok market giyim kozmetik sektöründe harcama yapıyordum şimdi takip etmiyorum gerek yok
Kart aidatı iade alabilen var mı? Yarısını iade edelim 6 ay kullanım sözüne diyorlar
-
Kampanya ekipleri tatile çıkmış heralde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı oldu.
Ek kart ile ilgili bı kampanya vardı. Ek kart başvur, 500 harca, 250 wp di şartları. Hiç bı yerde bulamıyorum, var mı link mink?
www.yapikredi.com.trSize özel ek kart kampanyasında 500 TL kazanma fırsatı!https://www.yapikredi.com.tr/kampanyalar/detay/248883
-
Kart hangi tür?
Kisiye ozel sms size gelmedi yada tanimla yapilmadi ise olmaz
50-100 TL için inan değmiyor artık. Tek seferlik olan kampanyalara katılıyorum, ilk harcamadan sonra yazıyorsa okumuyorum bile
Teşekkürler
Kardeşim shelle fiş veya pos slibi ile durumu anlatan mail at, bankanın vereceği kadar kazanımı shell karta yüklüyorlar. Daha önce yaşamıştım, hiç mağdur etmediler beni. Yakınımdaki shell istasyonunda işbankası posu saat 17.00 ye kadar var. 19.30da gidince çekim işbank posundan olmadı. Pos slibi ile işbank sayacını gönderdim, kampanyayı tamamladığımı anlatan mail attım
Bankanın vereceği kadar maximum puanı shell karta yansıttılar. Yapıkredi hiç bir şey yapmıyor. Onlarla da aynı durumu yaşadım, hatta protesto edip kredi kartı kapatmıştım. Çünkü hiç insiyatif almıyorlar. Örnekler çok, mesajı uzatmayayım
Bankalar Birliğine yazınca yükleniyorsa iyi, çünkü Shell ve YKB kampanyaya katılan istasyonlar listesini yayınlıyorlar.
E ticaret, Hepsiburada, market kampanyaları neden yok bu ay? Bilen var mı acaba
teşekkürler hocam öyle yapayım çok sağol. ykb'ye itiraz ettim ben de geçen ay dediğiniz gibi olumsuz yanıt verdiler, bankalar birliğine yazınca yüklediler sizin de aklınızda olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 10 Ağustos 2024; 12:8:2 > -
shell'in sitesinde yer alan istasyonlarla ykb'nin sitesindekiler farklı. ykb sonradan değiştirdi kampanya başladığında bakmıştım. shell'deki listeye göre ve ykb'nin ilk yayınladığı listeye göre haklıyım yani.
benzer bir durum için yazdım geçen ay bankalar birliğine yüklediler, önce bankaya itiraz edip onların cevabını da eklerseniz halloluyor.
neyse 200-250 lira mesele değil uğraşmaya da değmez belki ama işlerini düzgün yapsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sushi. -- 10 Ağustos 2024; 12:6:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X